VRAČARCI UBILI I FITNES-INSTRUKTORA? Pre dve godine otišao da se vidi sa navijačima i nikada se nije vratio!

Autor:

Hronika

14.11.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriminalna grupa odbeglog Nikole Vušovića, poznatog kao Džoni sa Vračara, koja je pohapšena minulih dana zbog tri brutalne likvidacije i pet pokušaja ubistva, sada se dovodi u vezu i sa nestankom fitnes-instruktora Jova Kecmana.

VRAČARCI UBILI I FITNES-INSTRUKTORA? Pre dve godine otišao da se vidi sa navijačima i nikada se nije vratio!

Foto: Srpski telegraf

Jovo Kecman

Podsetimo, Tužilašto za organizovani kriminal, nakon sprovedenih hapšenja u petak i subotu, kada je slobode lišeno 16 pripadnika ogranka kavačkog klana "vračarci", na čijem je čelu Nikola Vušović, proširilo je istragu na ukupno 38 osoba, od čega ih je 12 u bekstvu, a deset već izdržava kaznu zatvora, ali zbog nekih drugih kriminalnih radnji.

Oni se sumnjiče da su ubili Aleksandra Šarca u TC Ušće, Aleksandra Halabrina u Sopotu i Dragan Ristića Čađu u Kaluđerici.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandar Šarac

Podsetimo, Jovu Kecmanu gubi se svaki trag 24. septembra 2020. u beogradskom naselju Mali Mokri Lug. Inače, Kecman je bio vlasnik teretane iz Beograda, gdu su dolazile mnogobrojne poznate ličnosti.

- Postoji osnovana sumnja da bi nakon hapšenja grupe "vračarci" moglo da se dođe i do određenih informacija o nestanku Jova Kecmana. Takođe, nije isključeno da bi neko od pripadnika mogao da ispriča svoja saznanja vezana za nestanak Jova Kecmana - kaže naš sagovornik i dodaje:

Republika

Foto: Printscreen MUP

Hapšenje Vračaraca

- Inspektori su operativnim saznanjima došli do određene sumnje da je ova grupa inače, beogradska ispostava kavačkog klana na čijem čelu su odbegli Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan koji se nalazi u spuškom zatvoru povezana sa njeovim nestankom.-

Mile Kecman, otac nestalog fitnes-instruktora Jova Kecmana kaže za "Kurir" da ga još uvek niko nije obavestio o ovim saznanjima.

- Meni je izuzetno teško, ja ništa toliko dugo ne znam o sinu. Doživeo sam dva moždana udara u poslednjih godinu dana i jedva sam živ - kaže Mile Kecman i dodaje:

- Policija mi je poslednji put bila na vratima pre godinu dana i od tada nema nikoga.-

Republika

Foto: MUP Srbije

Nikola Vušović

On je ranije ispričao šta se dogodilo poslednjeg dana kada je video sina.

- Sećam se tačno toga, došao je kod mene i rekao mi je da ide da se nađe se nekim drugom. Rekao mi je da želi da dovede navijače Partizana da treniraju kod njega.-

Mile Kecman tada je objasnio i da je njegov sin bio "prevarant".

- Uvek je bio na granici. Nažalost, nisam to mogao da sprečim. Nije voleo drogu i alkohol, ali je bio prevarant. Nije bio dobrica. Bio je i u zatvoru, zbog razbojništva, i voleo je da prevari. Recimo, uzme kola od nekoga, pa ih proda i zadrži pare za sebe, eto to je radio.-

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rass

15.11.2022 10:34

Glumio mangupa pa ga otresli. E vala neka. Ko zna koliko je ljudi opljackao i prevario.