PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA SVIREPO UBISTVO U BARAJEVU! Zoran pijan izbo Snežanu 26 puta, pa pokušao da se zakolje!

Autor:

Hronika

14.11.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naneo je nevenčanoj supruzi 26 uboda.

PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA SVIREPO UBISTVO U BARAJEVU! Zoran pijan izbo Snežanu 26 puta, pa pokušao da se zakolje!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ubistvo u Barajevu

Protiv Zorana P. (51) iz Barajeva Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu jer je 5. juna na svirep način ubio svoju bivšu vanbračnu suprugu S.S. (47) u njenoj kući u Brarajevu, nanevši joj 26 uboda nožem po telu, a potom pokušao da i sebi oduzme život tako što se sekao po vratu, venama i grudima, ali su ga lekari spasili.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Zoranu P. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sumnja se da je Zoran P, u alkoholisanom stanju, 5. juna ove godine oko 12 časova došao do kuće u kojoj je živela S.S. i u dvorištu joj nožem, koji je poneo sa sobom, zadao 26 uboda u predelu vrata, trupa i gornjih udova.

Potom je Zoran P. sebi isekao vene i naneo povrede nožem u predelu vrata i grudnog koša, ali je kolima hitne pomoći ubrzo prevezen u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading