DAVIO JE RUKAMA I STEZAO PLASTIČNOM VEZICOM OKO VRATA: Nišlija pokušao da ubije suprugu

Autor:

Hronika

12.11.2022

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilštvu.

DAVIO JE RUKAMA I STEZAO PLASTIČNOM VEZICOM OKO VRATA: Nišlija pokušao da ubije suprugu

Foto: Tanjug/Profimedia

Hapšenje

Pripadnici niške kriminalističke policije, brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsili su D. S. (35) iz Niša neposredno nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- D.S. se sumnjiči da je danas, nakon verbalne rasprave u hodniku zgrade u kojoj stanuju, rukama davio svoju tridesetdvogodišnju suprugu i stezao joj plastičnu vezicu oko vrata. Kada su komšije to čule, izašli su u hodnik, odgurnuli su osumnjičenog D. S., pozvali policiju i hitnu pomoć, a osumnjičeni je pobegao. Brzom reakcijom policije osumnjičeni je uhapšen na ulazu u Svrljig. Daljim radom utvrđeno je da je bio pod dejstvom psihioaktivnih supstanci - saopštila je policija.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilštvu, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading