OVO JE UBIJENI NIKOLA - PRESUDIO MU BRAT: Jeziv zločin u selu kod Topole uznemirio meštane, otac zbog svađa braće zvao komšije u pomoć (FOTO)

Autor:

Hronika

11.11.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom ovog nezapamćenog zločina oglasio se MUP koji su naveli da su uhapsili Slobodan A. (33) iz okoline Topole.

OVO JE UBIJENI NIKOLA - PRESUDIO MU BRAT: Jeziv zločin u selu kod Topole uznemirio meštane, otac zbog svađa braće zvao komšije u pomoć (FOTO)

Foto: RINA

Nikola A., brat ubio brata kod Topole

Nikolu A. (30) ubio je noćas nogarom od stola rođeni brat Slobodan A. (33) u mestu Gornja Trnava kod Topole, a prema rečima meštana, njih dvojica su stalno bili u sukobu.

- Pre nekoliko dana u jednom od međusobnih konflikata polomljeno je pokućstvo. Spekuliše se da je ovaj brat koji je ubica bio u alkolisanom stanju, a i već ranije je govorio mlađem bratu da će ga ubiti nogarom od stola. Dešavalo se da zbog velikih svađa otac zove komšije u pomoć, a neretko je znao i da prespava napolju. Uprkos svim tim porodičnim problemima, nismo verovali da će uslediti ovako crn scenario i da će se tragično završiti - rekle su komšije, prenosi Telegraf.

Povodom ovog nezapamćenog zločina oglasio se MUP koji su naveli da su uhapsili Slobodan A. (33) iz okoline Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je noćas, u porodičnoj kući, u okolini Topole, nakon verbalne rasprave, drevnim predmetom usmrtio tridesetogodišnjeg brata.

Foto: RINA

Ubijeni Nikola A.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Nezvanično, Slobodan A. je imao 2,8 promila alkohola u krvi i sam je pozvao policiju, predao se i prijavio da je ubio brata.

Meštani sela Gornja Trnava danas su u šoku nakon svirepog zločina koji se tokom noći dogodio u njihovom komšiluku.

Nezvanično, kako komšije tvrde, dan ranije došlo je do razbijanja predmeta u kući. Tom prilikom, Slobodan A. je navodno rekao bratu "Ovim nogarom stola ću te ubiti", tvrde komšije, kaže izvor iz Topole.

Dvojica mladića živeli su u domaćinstvu sa ocem, bavili se poljoprivredom, radili u nadnici i na građevini. Zbog čestih konflikata često je reagovao i njihiv otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading