OVO JE KUĆA U KOJOJ JE BRAT UBIO BRATA: Prve slike sa mesta svirepog zločina, meštani sela kod Topole ne pamte ovakvu tragediju (FOTO)

Autor:

Hronika

11.11.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani su ostali bez teksta nakon bratoubistva kod Topole.

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE BRAT UBIO BRATA: Prve slike sa mesta svirepog zločina, meštani sela kod Topole ne pamte ovakvu tragediju (FOTO)

Foto: RINA

Ubistvo kod Topole

Meštani sela Gornja Trnava danas su u šoku nakon svirepog zločina koji se tokom noći dogodio u njihovom komšiluku. Slobodan A. (33) nogarom od stola na smrt je pretukao rođenog brata Nikolu A.(30), a kasnije je sam pozvao policiju i predao se.

- Ovakav zločin u našem selu se ne pamti. Svi smo ostali bez teksta. Ovoj velikoj tragediji prethodile su porodične svađe koje su se često kod njih dešavale. Pre nekoliko dana u jednom od međusobnih konflikata polomljeno je pokućstvo. Spekuliše se da je ovaj brat koji je ubica bio u alkolisanom stanju, a i već ranije je govorio mlađem bratu da će ga ubiti nogarom od stola - kažu komšije u selu Gornja Trnava.

Nezvanično, kako komšije tvrde, dan ranije došlo je do razbijanja predmeta u kući. Tom prilikom, Slobodan A. je navodno rekao bratu "Ovim nogarom stola ću te ubiti", tvrde komšije, kaže izvor iz Topole.

Dvojica mladića živeli su u domaćinstvu sa ocem, bavili se poljoprivredom, radili u nadnici i na građevini. Zbog čestih konflikata često je reagovao i njihiv otac.

- Dešavalo se da zbog velikih svađa otac zove komšije u pomoć, a neretko je znao i da prespava napolju. Uprkos svim tim porodičnim problemima, nismo verovali da će uslediti ovako crn scenario i da će se tragično završiti - dodaju komšije.

Nezvanično, Slobodan A. je imao 2,8 promila alkohola u krvi i sam je pozvao policiju, predao se i prijavio da je ubio brata.

U kući je pored braće, živeo i otac. Za život su zarađivali tako što su se bavili nadničarenjem u poljoprivredi i građevini.

Otac je više puta zbog nasilja, spavao napolju ili je zvao komšije da mu pomognu porodici prilikom sukoba i svađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading