HAOS NA ŽELEZNIČKOJ STANICI TOŠIN BUNAR: Pokušali da iseku kablove kamera, pa napali policajce!

Autor: Republika

Hronika

04.11.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni su zadali više udaraca policajcim prilikom hapšenja na železničkoj stanici Tošin bunar.

HAOS NA ŽELEZNIČKOJ STANICI TOŠIN BUNAR: Pokušali da iseku kablove kamera, pa napali policajce!

Foto: Tanjug/Profimedia

Uhapšen muškarac

Na Novom Beogradu, na Tošinom bunaru 242, oko 19.30, jedna osoba pokušala je da iseče kablove kamera na železničkoj stanici "Tošin bunar", dok su mu još tri pomagale.

Posle prijave policiji, NN lice je uočeno u Ulici Vladimira Nazora. Prilikom hapšenja, nepoznate osobe, koje su bile u društvu uhapšenog, zadale su više udaraca policajcima, piše Telegraf.

Sve četiri osobe su dovedene u stanicu policije.

U Srbiji nisu retki napadi na policajce, a javnost još uvek pamti slučaj iz oktobra kada je inspektor prebijen prilikom pokušaja da spreči incident u Nišu.

Da podsetimo, Inspektor odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu povređen je 8. oktobra u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu, a na društvenim mrežama se pojavio i snimak napada na njega.

Kako se saznaje, do incidenta je došlo u 2.20 sati iza ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio povrede u predelu lica koje su okarakterisane kao teške.

Inspektor koji je bio na dužnosti postupao je zbog sukoba do koga je došlo u centru grada koji je pretio da preraste u ozbiljniji incident.

Akteri tuče su ga tada napali i povredili. Zbog napada na inspektora uhapšene su tri osobe, a, među njima je i jedan komunalni policajac koji u to vreme nije bio na dužnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading