CRNOGORAC U NOVOM SADU POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU: Odveo je u šumu, pa je primoravao da ga ORALNO zadovolji!

Autor:

Hronika

04.11.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski državljanin M. K (38) nalazi se u pritvoru, pod sumnjom da je u junu ove godine, pokušao je da siluje mlađu devojku u Novom Sadu u šumi nadomak Šodroša.

CRNOGORAC U NOVOM SADU POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU: Odveo je u šumu, pa je primoravao da ga ORALNO zadovolji!

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Policija na terenu

Kako saznajemo iz izvora dobro upoznatog sa istragom, napadač je uhapšen pre nekoliko dana i njemu je određeno zadržavanje, a kako prema rečima našeg sagovornika u pitanju je višestruki povratnik u vršenju sličnih dela.

Kako priča naš izvor, napadač i žrtva upoznali su se kritičnog dana, a potom su krenuli na piće u jedan lokal na Limanu 4.

Nakon što su završili sa pićem, on je predložio da se provozaju njegovim motociklom, a potom je žrtvu odvezao u šumu na Šodroš, skinuo se i terao je da ga oralno zadovolji.

Devojka je u pokušaju bega pala i povredila se, a prema rečima našeg sagovornika, napadač ju je povlačio za kosu. Žrtva je uspela da pobegne i da slučaj prijavi policiji.

Inače napadač ima suprugu i dvoje dece, a u Novom Sadu je navodno boravio bez boravišnih papira i bez dokumenata.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading