ZAJEČARAC PAO ZBOG HEROINA: Odao ga ''paketić'' u taksi vozilu

Autor:

Hronika

04.11.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo zadržavanje P.S. iz Zaječara zato što se sumnja da je radi prodaje nabavio paket sa 1998,23 grama praškaste supstance za koju se pretpostavlja da je opojna droga Heroin.

ZAJEČARAC PAO ZBOG HEROINA: Odao ga ''paketić'' u taksi vozilu

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Kako se navodi, paket je pronađen kod njega kontrolom taksi vozila kojim se prevozio nedaleko od Borskog jezera.

Podsetimo, takođe, na slučaj srpskog državljanina pod nadimkom ''Dekster'' koji se našao pred bečkim sudom zbog droge.

Dekster je optužen za tešku krađu, a optužnica se oslanja na dešifrovane čet poruke preko aplikacije "Skaj" i svedoke koji negiraju krivično delo koje je navodno počinjeno nad njima.

Na pominjanje zatvorske kazne u Srbiji od 11 godina zbog ubistva, koju je izdržao, Dekster je kazao da je "nečuveno" za šta je tada morao u zatvor. Posle toga se više nije izjašnjavao pred sudom.

Pošto ga austrijske vlasti smatraju za ključnu ličnost jednog od crnogorskih narko klanova, suđenje je počelo pod strogim bezbednosnim merama, uz prisustvo specijalnih jedinica i državne bezbednosti.

Prema optužnici je Dekster, sa šest drugih članova klana, u jednoj bečkoj garaži 28. decembra 2019. godine jednoj drugoj narko bandi, uz primenu sile, oteo 13 kilograma kokaina i 106.000 evra.

- Sve je bilo savršeno pripremljeno - preneo je pripadnik Savezne kriminalističke službe sudu.

Dekster i njegovi ljudi su se pretvarali da žele da kupe kokain, za šta su iznajmili posebnu halu, u koju su pozvali dva prodavca.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading