I, ŠTA ĆEMO SAD, BANDO MAFIJAŠKA! Evo dokaza da je direktorka Novosti uhapšena na pravdi Boga! U SVE UMEŠANI PRLJAVI POLICAJCI!

Autor:

Hronika

04.11.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Anđelković, finansijska direktrka u Novostima uhapšena je na pravdi Boga od strane korumpiranog dela policije.

I, ŠTA ĆEMO SAD, BANDO MAFIJAŠKA! Evo dokaza da je direktorka Novosti uhapšena na pravdi Boga! U SVE UMEŠANI PRLJAVI POLICAJCI!

Foto: Printskrin

Kako Republika saznaje, jedini "greh" Anđelkovićeve je u tome što je prijatelju pomogla da dođe do povoljnije nekretnine, odnosno da umesto 19.000 evra koliko je cenio vlasnik, spusti cenu na 18.000.

- Navodno krivično delo koje joj pakuje mafijaška ekipa iz policije i Tužilaštva nema nikakvog smisla - navodi naš sagovornik upućen u ceo slučaj.

Prema saznanjima Republike, mafijaška hobotnica u MUP, potpomognuta svojim veštacima iz građevinske struke da "naduva" cenu na 35.000 evra kako bi imali osnova da tu ženu, dalje maltretiraju.

Međutim, prema podacima do kojih smo došli, Poreska uprava uradila je procenu nekretnine i zaključeno je da ona vredi 18.000 evra, što samo govori da je reč o klasičnoj nameštaljci u kojoj učestvuje deo policije.

Uz to, kako objašnjava naš izvor, nelogično je i to što je u ovom slučaju, koji je inače najbitniji predmet u Smederevu, nadležno Više javno tužilaštvo.

- Je li to razlog da se hapsi samohrana majka? Nije plan da svedoke saslušaju brzo. Oni su zvali oštećenu za sledeću nedelju ali unapred znaju da ona neče doći i da će to trajate najmanje mesec dana - pojašnjava naš sagovornik.

Sve ovo, kako objašnjava naš sagovornik, povezano je sa ekskkluzivnim otkriće Republike da je Bogdan Pušić, načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP), zajedno sa grupom prljavih policajaca, koja je napravila svoju mrežu unutar MUP, švercuje velike količine nafte preko Dunava, na potezu kod Smedereva.

Podsetimo, Republika je prva pisala o mafijaškoj mreži unutar UKP, koju je sa grupom prljavih policajaca oformio Pušić, a koja švercuje velike količine nafte preko Dunava.

Kako su nam otkrili upućeni pozvaoci zakulisnih radnji dela policije, to je međutim samo vrh ledenog brega pošto postoji sumnja da je Pušić učestvovao u još krivičnih dela s obzirom na to da su u Tužilaštvo prispele desetine krivičnih prijava protiv njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

04.11.2022 08:11

Vidi mu se ppo faci da je pokvarenjak