OVAKO JE ZVICER IZBEGAO ATENTAT! Četvorica ispalila rafale na "leksus" vođe kavačkog plana, bili sigurni da su ga likvidirali!

Autor:

Hronika

03.11.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kotoranin Radoje Zvicer, odbegli vođa "kavačkog klana", imao je ludu sreću krajem septembra kad je izbegao likvidaciju u Panami

OVAKO JE ZVICER IZBEGAO ATENTAT! Četvorica ispalila rafale na "leksus" vođe kavačkog plana, bili sigurni da su ga likvidirali!

Foto: www.profimedia.rs

Radoje Zvicer

Plaćene ubice su greškom ubile dvojicu Zvicerovih telohranitelja pucajući u automobil "leksus", koji se nalazio ispred "mercedesa", u kom je bio vođa "kavčana".

Napadači su stigli u Panamu iz BiH, Hrvatske i Makedonije, a obećano im je čak četiri miliona evra za Zvicerovu glavu! Međutim, kad je utvrđeno da su pobili pogrešne ljude, izgubio im se svaki trag, saznaje "Informer".

"Škaljarci" slavili

Vest o likvidaciji Radoja Zvicera u Panami je, inače, odjeknula kao bomba 30. septembra u Srbiji i regionu, ali naredna dva dana nije bilo potvrde da li je on zaista mrtav ili nije.

U to vreme pripadnici suprotstavljenog "škaljarskog klana", koji su po svemu sudeći i naručili Zvicerovo ubistvo, slavili su ubistvo vođe "kavčana", ali je ubrzo zatim potvrđeno da je on ipak preživeo.

Dobroo obavešten izvor otkrio je šta se zapravo desilo tog 30. septembra i kako je Zvicer čudom preživeo pucnjavu.

- Radoje je tog dana bio u "mercedesu" sa bliskim saradnikom M. B., dok su dvojica telohranitelja Panamaca bili u "leksusu" ispred njih. Išli su ka Zvicerovoj vili u predgrađu Panama sitija, gde su ih u zasedi čekala četvorica napadača - objašnjava sagovornik, i precizira:

- Dvojica napadača čekala su sa puškama ispred vile, dok su druga dvojica bila na motoru u blizini. Dok je Zvicer sa obezbeđenjem prilazio vili, sva četvorica napadača su ispalila rafale na "leksus", ubivši dvojicu telohranitelja. Kad je to video Zvicerov prijatelj M. B., koji je bio za volanom "mercedesa", samo je dodao gas i njih dvojica su pobegli.

U tom trenutku, kako napominje izvor, napadači su bili ubeđeni da su likvidirali Zvicera i njegovog prijatelja i odmah su obavestili nalogodavce da je njihov "posao" završen.

Ta vest se brzo pronela Srbijom i Crnom Gorom, ali su Zvicerova porodica i njegov advokat kasnije demantovali da je on mrtav. Pretpostavlja se da je vođa "kavčana" ubrzo nakon neuspelog ubistva pobegao u neku drugu zemlju centralne ili južne Amerike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading