MIGRANTI SE SUKOBILI KOD MALOG ZVORNIKA! Jedan hitno operisan, drugi na intenzivnoj nezi!

Autor:

Hronika

03.11.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Brasina, kod Malog Zvornika, je došlo do novog obračuna ilegalnih migranata, čiji je broj, u poslednje vreme, u ovom kraju, prema Drini, u osetnom porastu.

MIGRANTI SE SUKOBILI KOD MALOG ZVORNIKA! Jedan hitno operisan, drugi na intenzivnoj nezi!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

U Opštu bolnicu primljena su dvojica povređenih, rekla nam je Dragana Mitrović, portparolka Opšte bolnice u Loznici. Jedan je operisan, a drugi je smešten na intenzivnu negu.

Naša sagovornica nije, zasad, mogla da kaže nešto više o povredama, osim da je povređeni u intenzivnoj nezi u stabilnom stanju. Lekari su ih brzo zbrinuli i, sa drugim osobljem, čine sve da im maksimalno pomognu.

Prema našim saznanjima, došlo je prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dve grupe ilegalnih migranata, da bi potom „sevali“ za sukob spremni opasni predmeti.Sukob širih razmera jedva je zaustavljen.Policija je brzo reagovala kao i ekipa hitne pomoći.

Brasina je, praktično, stecište ilegalnih migranata koji u tom selu pokušavaju da pređu na levu obalu Drine, u BiH, kako bi nastavili put ka Hrvatskoj.Pokušavaju da se prebace i teretnim vozovima koji baš sa te stanice, preko železničkog mosta, idu u susednu državu, prenose Novosti.

Podsetimo, danas je u Kanjiži preminuo jhedan migrant. On je taksijem prevezen u bolnicu sa prostrelnom ranom, ali je brzo podlegla povredama. Kako je Republika ranije pisala, u drugom odvojenom slučaju još jedan migrant je ranjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading