PRIŠAO KIOSKU I IZVUKAO PIŠTOLJ, RADNICA PRETRNULA: Novosađanin napravio haos u Valjevu zbog mizernog pazara i nekoliko paklica cigareta - užas!

Autor: Republika

Hronika

01.11.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom Novosađaninu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu u Valjevu.

PRIŠAO KIOSKU I IZVUKAO PIŠTOLJ, RADNICA PRETRNULA: Novosađanin napravio haos u Valjevu zbog mizernog pazara i nekoliko paklica cigareta - užas!

Foto: RINA

Policajac u akciji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su M. M. (40) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, navodi se u saopštenju.

On se sumnjiči da je sinoć, oko 20.30 časova, maskiran, preteći radnici kioska replikom pištolja uzeo 15.000 dinara i nekoliko paklica cigareta. Policija je u stanu u kome je osumnjičeni boravio, pronašla ukradeni novac i cigarete koje će vratiti vlasniku.

Kod M. M. su nađene i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Foto: Pixabay

Pištolj, kriminalac sa pištoljem

Ovo je još jedno u nizu rasvetljenih razbojništva u Srbiji, a poslednje koje pamtimo se dogodilo u Velikoj Plani.

Efikasnim operativnim radom pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu i Policijske stanice u Velikoj Plani uhapsili su A. A. (31) i D. A. (31) iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Kako se sumnja, oni su 17. oktobra u Velikoj Plani, zajedno sa jednim dečakom starim 16 godina, od radnice kazina, uz pretnju gasnim pištoljem, oduzeli 73.900 dinara.

A. A. i D. A. su privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Protiv šesnaestogodišnjaka je podneta krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading