TRAŽIO IH INTERPOL: Uhapšena dvojica opasnih Srba u Banjaluci!

Autor: mondo.ba

Hronika

23.01.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banjalučka policija uhapsila je u ponedeljak državljane Srbije Vlatka Tojagića (39) i Bojana Pavlovića (29), obojica iz Sremske Mitrovice, za kojima je bila raspisana međunarodna Interpolova poternica zbog više krivičnih dela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Policija u Banjaluciuhapsila dvojicu Srba sa Interpolove poternice/Foto: Ilustracija

Njih dvojica su u Srbiji osumnjičeni za pokušaj teškog ubistva, ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljenu proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Daljim radom, policijski službenici su došli do informacija da se sa njima nalaze u društvu i M.M. (32) i Z.K. (50) obojica iz Sremske Mitrovice, koji su takođe pronađeni i uhapšeni, a u njihovom automobilu  marke "BMW" pronađeni su predmeti pogodni za izvršenje krivičnih dela - saopšteno je danas iz PU Banja Luka.

Još uvek je u toku istraga o tome da li se uhapšeni mogu dovesti u vezu sa nekim razbojništvima koja su počinjena na području Banje Luke.

Tojagić i Pavlović su nakon ispitivanja predati u nadležnost Suda BiH.

- Nakon završenih operativnih i istražnih mera i radnji o prikupljenim činjenicama i dokazima dostaviće se informacija Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luke - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading