JOŠ JEDNA STRAŠNA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se kombi iz Bosne i Hercegovine kod Sremske Mitrovice, jedna osoba poginula!

Autor: Republika

Hronika

28.10.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od zadobijenih povreda jedno lice je preminulo na licu mesta u nesreći na auto-putu Beograd - Batrovci kod Sremske Mitrovice.

JOŠ JEDNA STRAŠNA NESREĆA NA AUTO-PUTU:  Prevrnuo se kombi iz Bosne i Hercegovine kod Sremske Mitrovice, jedna osoba poginula!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

Na auto-putu Beograd - Batrovci kod Sremske Mitrovice kombi "reno trafik" iz Bosne i Hercegovine, sleteo je sa puta i prevrnuo se.

Od zadobijenih povreda jedno lice je preminulo na licu mesta, dok je jedno lice zadobilo povrede neutvrđenog stepena.

Uviđaj je u toku.

Ovo je druga nesreća danas na auto-putevima u Srbiji.

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Da podsetimo, na auto-putu Beograd - Niš, pre skretanja za Vrčin, došlo je do saobraćajne nesreće, kada je vozilo izletelo sa kolovoza.

U nesreći koja se dogodila oko 13.10 časova, vozač "hjundaija" je teško povređen.

On je prevezen u Urgentni centar. Još uvek nije poznato stanje povređenog vozača automobila.

Nadležne službe su izašle na teren.

Republika

Foto: RINA

Hitna pomoć zbrinjava povređene

Danas se samo nastavio niz nesreća na putevima u našoj zemlji.

U nesreći koja se sinoć dogodila u Nišu povređen je pešak, iako je prvobitna informacija bila da se radi o muškarcu na trotinetu.

Sinoć oko 22.05 časova povređen je muškarac star 51 godinu sa područja Kosova i Metohije kada je na njega naleteo automobil marke "folksvagen“ niških registarskih oznaka. Nezgoda se desila na raskrsnici ulica 7.jula i Svetosavske, pod okolnostima koje policija utvrđuje.

Na mestu udesa, i dalji su vidljivi tragovi teške saobraćajne nezgode. Velika krvava lokva, nalazi se na sredini kolovoza a od nje, tragovi krvi, protežu se desetak metara.

Povređeni, za koga se nakon pregleda na licu mesta sumnjalo da ima politraume, prevezen je u Klinički centar u Nišu, gde je zbrinut i trenutno stabilan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading