BRAT GLEDAO KAKO MU ZET PREBIJA ROĐENU SESTRU PA JE TAKO OBOGALJENU SILOVAO! Nezapamćen zločin u Beogradu!

Autor:

Hronika

26.10.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo silovanje se navodno dogodilo 8. oktobra, dva meseca pošto je ženi od batinanja izvađeno pola organa.

BRAT GLEDAO KAKO MU ZET PREBIJA ROĐENU SESTRU PA JE TAKO OBOGALJENU SILOVAO! Nezapamćen zločin u Beogradu!

Foto: Shutterstock

Mladić B.A. (22), koji je gledao kako mu zet Danijel R. brutalno šutira i bije sestru S.A. u šumi pored Ibarske magistrale, uhapšen je početkom meseca zbog sumnje da je istu tu ženu, svoju rođenu sestru, silovao u blizini groblja na Čukarici!

Jezivo silovanje se navodno dogodilo 8. oktobra, dva meseca pošto je ženi od batinanja izvađeno pola organa, a osumnjičeni B.A. je priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Sumnjiči da je sestru silovao u toku dana na Čukarici - kaže izvor iz istrage i dodaje da je osumnjičenom zbog silovanja sestre na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Republika

Foto: Shutterstock

Silovanje, Ilustracija

 

Isti taj muškarac je u avgustu gledao kako mu zet brutalno bije sestru. Stajao je pored sestre i zeta i gledao jezivo iživljavanje, a nasilnik mu je, kako se sumnja, pretio smrću te zbog toga nije pomogao sestri.

Drugo osnovno javno tužilaštvo juče je podiglo optužnicu u kojoj se Danijel R. tereti da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata, kojem je pretio da će ga ubiti, naneo S.A. teške telesne povrede opasne po život. Zbog povreda je potom hitno operisana u Urgentnom centru i tom prilikom su joj odstranjeni žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Uz optužnicu, kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produženje pritvora okrivljenog do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom i ugrožavanje sigurnosti njenog rođenog brata B.A.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

26.10.2022 17:00

Ajmo majmuni dozivotne! Slepcine,drvo u d..e sad u zatvoru i neka osete kako je. Samo tamo ih stite nadzornici,nemaju kod sebe dokumenta,al saznace se. Pih! Sve sem dozivotne je glupost i nije kazna!