JOŠ JEDAN MAKRO PAO: Sestrić Dragiše Binića podvodio devojke u striptiz baru?

Autor:

Hronika

24.10.2022

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predrag Kostić sumnjiči se da je sa još četvoro osumnjičenih, među kojima su i dve žene, vrbovao devojke da se bave prostitucijom u jednom lokalu u Novom Sadu.

JOŠ JEDAN MAKRO PAO: Sestrić Dragiše Binića podvodio devojke u striptiz baru?

Foto: facebook.com

Predrag Kostić (38) iz Kruševca, sestrić bivšeg fudbalera Dragiše Binića, optužen je pred novosadskim Višim tužilaštvom da je podvodio jednu devojku. Kako je za Kurir potvrđeno, Kostić se sumnjiči za trgovinu ljudima.

Viši sud u Novom Sadu je 5. oktobra potvrdio optužnicu protiv Predraga Kostića iz Kruševca i ostalih okrivljenih. - Optužnica je postala pravosnažna, a suđenje je zakazano za 10. novembar kod sudije Vidoja Mitrića - rekla je za Kurir Jelena Ostojin, portparol novosadskog Višeg suda.

Osim Binićevog sestrića optužnicom su obuhvaćeni i Miroslav Đ., Emilija R., Gordana V., Zoran D. i Predrag K. Oni se sumnjiče da su od marta 2018. do decembra prošle godine u prostorijama jednog striptiz kluba u Novom Sadu podvodili devojke za novac, tako što su iskorišćavali njihove teške prilike da bi ih primorali da se bave prostitucijom.

Hapšen i ranije: Saslušavan zbog Cece

Foto: ATA Images

Svetlana Ražnatović Ceca

Predrag Kostić, kako je potvrđeno za Kurir, i dalje je u pritvoru. On je, kako smo pisali, i ranije privođen. Javnost je za njega čula kada je u januaru 2018. sa njegovog Fejsbuk profila neko uputio pretnje Veljku Ražnatoviću, sinu pevačice Cece i Željka Ražnatovića Arkana. Kostić je tada saslušan u policiji, a za Kurir je izjavio da mu neko podmeće i da Cecu i njenu decu uopšte ne poznaje i da im nikada ne bi pretio. Kostić je tada potvrdio i da mu je Binić ujak.

Binićev sestrić, kako Kurir saznaje, sumnjiči se da je u novembru vrbovao devojku za koju je znao da je nezaposlena i da ima dvoje maloletne dece za koju mora da plaća izdržavanje. Navodno, on joj je pretio da će slike njenih seksualnih odnosa poslati porodici ako ne ode da radi u striptiz klubu.

- Klijentima je naplaćivala 50 evra za pola sata i 100 evra za sat, od kojih je ona dobijala polovinu. Ona je pristala, i dobila ključ od sobe koja je služala za pružanje seksualnih usluga. Dve žene, koje su takođe obuhvaćene optužnicom, pratile su koliko je vremena prošlo i kucale na ulazna vrata kada bi termin istekao. Oštećena je navodno, od novca koji je dobijala poštanskim uplatnicama Kostiću svake nedelje slala 50 evra - otkriva sagovornik Kurira.

Na gotovo identičan način, kako se navodi u optužnici, Binićev sestrić je u decembru prošle godine pronašao još jednu devojku, za koju je znao da je nezaposlena i da nema novca za život i poslao je u Novi Sad da radi u istom striptiz kljubu.

Umetnička imena i pravila ponašanja

Foto: Tanjug/AP

Foto: Ilustracija

Devojke koje su se bavile prostitucijom, na saslušanju na kom imaju status oštećenih, izjavile su da su u posao ušle zbog loše materijalne situacije, kao i da su klijentima uvek govorile umetnička imena. Navele su da su se zvale Jana, Vanja, Mija, Ana, Maja.

- Ispričale su da su dve žene bile zadužene da vode administraciju, odnosno koliko je klijenata bilo i koliko su novca zaradile. Takođe, navele su da su imale pravila ponašanja - da budu dame i slušaju pažljivo kada klijent govori. Bilo im je strogo zabranjeno da koriste mobilni tokom "posla", daju broj klijentima ili izlaze sa njima - objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da je jedna od njih navela da je kazna za privatni kontakt sa korisnicima njihovih usluga bila 500 evra. Većina devojaka, kako navodi, ispričala je i da su se slobodno kretale i da im niko nije branio da napuste posao.

- Ona je pružala seksualne usluge po ceni od 7.000 dinara za sat i 3.500 dinara za pola sata, od kojih je ona dobijala polovinu - navodi se u optužnici. Kako se nezvanično saznaje, svi osumnjičeni su na saslušanju negirali izvršenje krivičnih dela, dok je nekoliko devojaka priznalo da su "radile sobe" kako su u međusobnoj komunikaciji zvali pružanje seksualnih odnosa u striptiz baru.

- Saslušane žene, koje su se bavile prostitucijom, ispričale su da je njihov zadatak bio da sede u separeu do dolaska gostiju u klub. Potom su im prilazile, naručivale koktel ili šampanjac, od koje narudžbine su takođe dobijale procenat, a potom odvodile mušterije koje su želele seks u posebne prostorije. Muškarcima koji nisu želeli odnose, izvodile su striptiz oko šipke, ukoliko su to tražili od njih - objašnjava sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Ivek

27.10.2022 13:54

Ovo je posteno dobro za tu ekipu i za te devojke i za kastmere