SVEKAR MONSTRUM SILOVAO SNAJU NAKON NEDELJNOG RUČKA: Izgovorio OVE reči pre nego što ju je MUČKI zlostavljao

Autor:

Hronika

23.10.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest žene koja ja je doživela jezivu sudbinu.

SVEKAR MONSTRUM SILOVAO SNAJU NAKON NEDELJNOG RUČKA: Izgovorio OVE reči pre nego što ju je MUČKI zlostavljao

Foto: Shutterstock

žena n

- Udala sam se da bih se udala, nisam bila oduševljena ni brakom ni porodicom, ali takav je bio splet okolnosti, želelela sam da imam porodicu i sigurnost, jer su moji roditelji bili razvedeni, počela je svoju tragičnu ispovest Tatjana Bjegović.

Kako kaže, u toj porodici je doživela mnogo pomiženja.

-Moj svekar je bio poremećena osoba, njemu niko ne sme da kaže ništa, bio me je stid da kažem šta mi se desilo, ipak sam ispričala komšinici koja je rekla da je i prvu snaju isto silovao, ispričala je ona, dodavši da je njena svekrva bila divna žena.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Tatjana Bjegović

 

Ispričala je da joj se svekar nabacivao ali da ona nije obraćala pažnju na te neke sitne detalje i da nije htela da bude razvedena jer je njena majka bila razvedena.

-Dobro znam bila je nedelja, bila je velika vrućina, moja zaova odlazi sa suprugom do grada, ja odnosim ručak svekru, prisetila se ona rekavši da joj je on u jednom trenutku rekao "nemoj da brineš on ne može da ima decu ja ću da ti napravim dete".

-Pokušala sam da bežim, jurio me je, vukao, dodala je.

Nakon gnusnog čina, kako kaže, rekao joj je da mu se ona sviđa i da je zaljubljen u nju.

Kako kaže ima dvoje dece sa sinom čoveka koji ju je silovao i razvedena je.

-Posle razvoda i tih silnih borbi mi se razvedemo i ja upoznam preko nekih naših prijatelja jednog čoveka i bilo me je sramota što sam povredila majku i svoju decu, tukao je moju majku. Raskantala sam se sa tim muškarcem, zbog njega smo bili na rubu egzistencije, ispričala je Tatjana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading