ISPOVEST OCA STRADALE DEVOJKE: Bio sam na poslu kada su mi javili da su Boris i Dejana poginuli

Autor:

Hronika

19.10.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert N., otac Dejane N. (17) koja je zajedno sa svojim momkom Borisom M. (18) juče poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Inđija -Beška, uspeo je da smogne snage da za Republiku kaže šta se desilo tog kobnog dana. Kako navodi, Boris i Dejana su bili nerazdvojni.

ISPOVEST OCA STRADALE DEVOJKE: Bio sam na poslu kada su mi javili da su Boris i Dejana poginuli

Foto: ST/N. Mutić

Foto: ST/N. Mutić

- Bili su u vezi više od godinu dana. Vreme su stalno provodili zajedno, pa su se tako juče oko 17 časova uputili ka Vrdničkoj kuli. Nažalost, tamo nisu stigli - objašnjava utučeni Robert i dodaje: - Moja bivša žena im je rekla da ne idu tamo, ne znam iz kog razloga, ali ih je zamolila da to ostave za neki drugi dan. Međutim, oni su imali jaku želju i ipak su odlučili da se upute tamo.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

 

 

O tragediji koja se dogodila, utučeni otac saznao je preko svog nećaka.

- Bio sam na poslu kada mi je sestrić rekao da sumnja da su Boris i Dejana poginuli. Bio sam u šoku, pitao sam ga šta se desilo, a on mi je rekao da je video na društvenim mrežama objavu da su devojka i mladić koji su se nalazili na motoru nastradali - kaže Robert.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

 

 

Nakon što je shvatio da je njegova ćerka preminula, ceo svet mu se srušio.

- Nisam mogao da verujem, bio sam van sebe od šoka. Čuo sam da čovek koji je naleteo na njih ima preko 80 godina i da nema dozvolu. To je strašno! Oko osam sati je došla policija da mi potvrdi i objasni šta se tačno dogodilo - navodi za Republiku otac maloletnice.

U domu porodične kuće nalaze se prijatelji i komšije. Kako saznajemo od jedne meštanke, Dejana je ove godine završila školu.

- Bila je to jedna kulturna i dobra devojčica. Nikad ne bi prošla a da se ne javi i ne nasmeje. Išla je u frizersku školu, završila je ove godine. Ima i stariju sestru, koja ima 20 godina, ko ih ne zna rekao bi da su bliznakinje - objašnjava uplakala komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading