GOKSIJEVA UDOVICA ZA REPUBLIKU: Miljković mi se kezio u lice dok je čitano kako su mi ubili muža

Autor:

Hronika

17.10.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U boksu za optužene atmosfera kao u čekaonici jer Belivuk, Miljković i ostalih 32 zlikovca se međusobno začikavaju i smeju se porodicama žrtava u lice.

GOKSIJEVA UDOVICA ZA REPUBLIKU: Miljković mi se kezio u lice dok je čitano kako su mi ubili muža

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ, E-Stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

- Ovo je strahota! Miljković mi se kezio dok je tužilac čitao kako su mi ubili muža. Ne mogu da verujem - rekla je Jelena Veličković, žena ubijenog navijača Gorana Veličkovića, jednog od sedam žrtava klana. 

Miljković se sve vreme okreće ka publici gde su novinari, kao i ostali okrivljeni zainteresovani ko piše o njima. Okrivljeni Karapandzić je jedini rekao "dobar dan" novinarima, a sve vreme  članovi klana međusobno komuniciraju. Neki od njih kunjaju. 

Ne poštujući sud, Marko Miljković je još na početku suđenja tražio da ide u toalet, a onda i jedan od braće Budimir, pa i ostali okrivljeni kao na traci. 

Inače, trenutno je četrdesetominutna pauza na suđenju klanu određena pošto je pročitana prva optužnica. Posle pauze čitaće se druga optužnica.

Vođa šalje poljupce Miksi, a šapuće Mesaru

Belivuk je poslao poljubac  i namignuo Miksi, Milovanu Tadiću dok je izlazio za govornicu, a kada se vratio seo je nonšalantno i nešto šapnuo Marku Miljkoviću Mesaru koji sedi ispred njega.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading