Brat Bore Santane saslušavan zbog otmice!

Autor:

Hronika

22.01.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Bora Santana "zatvoren" u rijalitiju "Zadruga" na TV Pink, njegov rođeni brat Igor umalo nije završio u Zabeli kod Požarevca. Igor Marinković bio je na informativnom razgovoru krajem prošle nedelje zbog veza sa kidnaperima Kruševljanke Kristine K.!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Brat Bore Santane

Pušten na slobodu

Policija je uhapsila četvoricu ljudi, osumnjičenih da su iz Kruševca kidnapovali Kristinu K. (39), bivšu devojku jednog od uhapšenih.

- Proverom brojeva iz mobilnih telefona osumnjičenih za otmicu istražni organi su došli i do Igora Marinkovića. On je doveden u policiju, gde je saslušan u svojstvu građanina. Ispostavilo se da zna sve osumnjičene za kidnapovanje, kao i da je upravo on povezao naručioca i organizatora D. J. sa jednim od direktnih izvršilaca. Ipak, nije dokazano da je i on direktno umešan u otmicu, pa u konsultaciji sa tužiocem protiv njega nije podneta prijava i pušten je na slobodu - kaže za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Kristina K. oteta je na ulici i na prevaru uvučena u automobil kidnapera.

- Žrtvu su na ulici u Kruševcu presrela dvojica osumnjičenih koji su se predstavili kao inspektori policije u civilu. Rekli su joj da mora da pođe s njima kako bi porazgovarali o nekom sumnjivom kreditu i na prevaru je strpali u automobil. Potom su je odvezli auto-putem do jednog odmorišta u blizini Jagodine. Tamo su je prebacili u drugo vozilo u kojem se nalazio njen bivši momak D. J. Kristina je potom prebačena u jednu kuću u Zemun Polju, gde ju je policija pronašla i oslobodila - kaže sagovornik Srpskog telegrafa iz policije.

Hapšenja

U Zemun Polju je uhapšen i nesuđeni mladoženja i njegovog prijatelj. Druga dvojica pala su istog dana u Kruševcu. Inače, D. J. i Kristina su se zabavljali jedno vreme i on joj je, navodno, pomogao u izgradnji kuće. Ipak, došlo je do svađe i Kristina je ostavila D. J., koji nije mogao da je zaboravi, pa se odlučio na otmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading