Podneta krivična prijava Centru za socijalni rad u Vršcu: Traži se SMENA direktora

Autor:

Hronika

13.10.2022

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, na osnovu prikupljenih podataka u obavljenom nadzoru, Gradu Vršcu – predsedniku Skupštine grada Vršca uputio je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu.

Podneta krivična prijava Centru za socijalni rad u Vršcu: Traži se SMENA direktora

Foto: ST/ N. Pančić

Foto: ST/ N. Pančić

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova saopštio je danas da je podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra za socijalni rad u tom gradu i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom, kada je 4. oktobra otac ubio svoju dvogodišnju ćerku a potom i sebe.

Na osnovu prikupljenih podataka u okviru nadzora koji je obavio Pokrajinski sekretarijat, Gradu Vršcu - predsedniku Skupštine grada Vršca upućena je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu, navodi se u saopštenju sekretarijata, prenosi Tanjug.

Republika

Foto: ST/ N. Pančić

Centar za socijalni rad u Vršcu

Kako je saopšteno, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom od 4. oktobra 2022. godine.


Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova se zahvaljuje majci na javnoj objavi povodom izvršenog nadzora i iznetih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading