OVO JE PRETHODILO SAMOUBISTVU MONSTRUMA IZ RAKOVICE I PSIHIČKOM SLOMU SPLIĆANINA!

Autor: Republika

Hronika

20.01.2018

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvoje Baković (32), koji je završio na psihijatrijskom lečenju u CZ-u u Beogradu, jedan od šestorice Splićana, pokušao je, kako navode beogradski mediji, da spreči krvoproliće pred Novu godinu, odnosno, samoubistvo monstruma iz Rakovice, Marka Nikolića.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook.com/Maja Djordjevic
Marko Nikolić prerezao sebi vrat 30. decembra 2017. godine u ćeliji CZ-a

U ćeiji su u tom trenutku bila 4 pritvorenika, među kojima je i Zoran Marjanović, glavni osumnjičeni da je ubio Jelenu Marjanović, kao i pomenuti Splićanin.

Sedeli su i igrali "ne ljuti se, čoveče". U jednom trenutku Nikolić je skočio i pokušao da, komadom stakla koje je u tom trenutku odlomio sa ogledala, ubije jednog cimera.

Nikolićevom "pucanju" prethodilo je, kako se navodi, pitanje jednog cimera "Zašto si ubio sina?"

Monstrum iz Rakovice je tada skočio, razbio ogledalo, dohvatio se stakla i oštricom da zamahuje prema Splićaninu koji je podigao klupu za sedenje koju imaju u ćeliji do visine Nikolićevih grudi i tako uspeo da ga odgura i pritera uza zid.

Kad je shvatio da je savladan i da ne može da se odbrani od Bakovića, Marko Nikolić je staklom koje je držao u ruci prerezao sebi vrat.


Hrvat je počeo da urla i doziva stražare. Oni su odmah dotrčali i zatekli horor, krvi je bilo na sve strane.


Nikolić je odmah prebačen u Urgentni centar, ali je istog popodneva preminuo. Pomoć je ukazana i pritvoreniku koga je prvo napao, ali i Bakoviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading