SIN KOJI JE ISEKAO OCA NA VOŽDOVCU SMEŠTEN U "LAZU LAZAREVIĆ"! Protiv oca podneta krivična prijava za nasilje u porodici!

Autor:

Hronika

06.10.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu smestilo je u kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarevic“ osumnjičenog S.T., koji se sumnjiči da je 4.oktobra na Voždovcu nožem posekao po vratu oca S.T.

SIN KOJI JE ISEKAO OCA NA VOŽDOVCU SMEŠTEN U "LAZU LAZAREVIĆ"! Protiv oca podneta krivična prijava za nasilje u porodici!

Foto: S.telegraf/vladimir lukic

Policija

Osumnjičeni je smešten po protokolu u kliniku radi komisijskog psihijatrijskog veštačenja, obzirom na psihičko stanje u kome se osumnjičeni nalazio, saopštilo je Drugo osnovno javno tužilaštvo.

S.T. se sumnjiči da je nožem posekao po vratu oca S.T, nakon čega je otac sinu naneo laku telesnu povredu u vidu tri posekotine u predelu leđa.

Protiv oca podneta je krivična prijava za krivično delo nasilje u porodici, imajući u vidu da je i on naneo povrede sinu, osumnjicenom S.T.

Tužilaštvo će tokom dokaznog postupka izvesti sve dokaze koji su neophodni za donošenje odluke o daljem postupanju, prenosi Tanjug.

Podsetimo, jeziv slučaj porodičnog nasilja dogodio se u utorak u beogradskoj opštini Voždovac kada je, iz za sada nepoznatih razloga, sin (31) nasrnuo nožem na oca (61) i naneo mu posekotine po vratu, nakon čega mu je otac uzvratio i ubo ga tri puta u leđa.

Obojica su zadobili lakše telesne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading