PAO LAZA BOMBAŠ! Vođa VALJEVSKE GRUPE optužen za ubistvo Željka Đedovića! SKRIVAO SE NAKON ŠTO JE POBEGAO IZ VIŠEG SUDA!

Autor:

Hronika

05.10.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i BIA su ga ubrzo pronašli i uhapsili i on je sproveden u pritvorsku jedinicu.

PAO LAZA BOMBAŠ! Vođa VALJEVSKE GRUPE optužen za ubistvo Željka Đedovića! SKRIVAO SE NAKON ŠTO JE POBEGAO IZ VIŠEG SUDA!

Foto: Printskrin/Youtube/MUP Srbije

Policija je danas saopštila da je u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom agencijom uhapšen Milan Lazarević zvani Laza bombaš (52) iz Valjeva, koji se skrivao u okolini Uba, nakon što je pobegao iz Višeg suda u Beogradu gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva.

On se tereti da je bio vođa “valjevske grupe”, optužene za ubistvo Željka Đedovića (30) iz Valjeva i toj grupi se sudi već 13 godina u Specijalnom sudu u Beogradu.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, policija u Ubu uočila je „audi“ kojim je Lazarević upravljao i pokušala da ga zaustavi, međutime on se oglušio o naređenje i nastavio da vozi.

Policija i BIA su ga ubrzo pronašli i uhapsili i on je sproveden u pritvorsku jedinicu. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, po nalogu tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading