OSUĐENIK IZ NIŠA U KRITIČNOM STANJU: Šta se dogodilo u zatvorskom kupatilu?!

Autor:

Hronika

04.10.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđenik koji je pronađen u kupatilu bolnice KPZ Niš sada se nalazi u Kliničkom centru tog grada.

OSUĐENIK IZ NIŠA U KRITIČNOM STANJU: Šta se dogodilo u zatvorskom kupatilu?!

Foto: Tanjug/srbija.govr.s

Osuđenik A. K. (76) koji je služio kaznu u KPZ Niš pronađen je kako u besvesnom stanju leži u kupatilu zatvorske bolnice.

On je hitno prebačen u Klinički centar u Nišu, a lekari te ustanove navode da se lice nalazi u kritičnom stanju. 

- On ima povrede opasne po život, ali grupa lekara prati njegovo zdravstveno stanje. Pacijent je priključen na mehaničku ventilaciju. Pored njegovog kritičnog stanja lekari i medicinsko osoblje sve daju od sebe da ga spasu od povreda - saopštili su iz KC Niš.

Podsetimo, zatorenici su u petak prijavili zaposlenima u niškom zatvoru da je A. K. izgubio svest u kupatilu zaatvorske bolnice, a lekari ove ustanove odmah su alarmirali kolege iz Kliničkog centra zobg prirode bolesti koje lica ima, ali i godina života. 

Međutim, lekari su kod lica ubrzo utvrdili i naprsnuće rebara što je izazvalo sumnju da je izvršeno krivično delo. Ubrzo su ispitana sva lica sa kojima je žrtva bila smeštena, a osumnjičena su dva lica koja je trebalo da pomognu pri kupanju. Protiv njih je pokrenut disciplinski postupak zbog sumnji da su pretukli povređenog zatvorenika. 

Podsetimo,  A. K.  je bio na izdržavanju petogodišnje zatvorske kazne kaznu zbog krađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading