OVO JE DOBRINKA KOJU JE UBIO ROĐENI SIN: Kolege se potresnim porukama opraštaju od doktorke!

Autor:

Hronika

04.10.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin dogodio se pre nekoliko dana na Voždovcu, a evo ko je žena koju je zverski ubio sin.

OVO JE DOBRINKA KOJU JE UBIO ROĐENI SIN: Kolege se potresnim porukama opraštaju od doktorke!

Foto: printscreen/facebook

Jeziv zločin dogodio se pre nekoliko dana u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, a sve je zaprepastila činjenica da je sin do smrti tukao svoju majku. 

Ime i prezime ubijene žene jeste Dobrinka Marić (61), doktorka zaposlena u Bijeljini. Nakon njenog ubistva, od doktorke su se na potresan način oprostile njene kolege koje su na društvenim mrežama izrazili tugu i žaljenje. 

-Naša draga dr Dobrinka će zauvek ostati u sećanju svojih kolega i pacijenata kao vedra, pozitivna osoba, vredna i požrtvovana koleginica, koja je svojom pozitivnom energijom bila najbolji lek i podrška svojim pacijentima- glasi jedan od komentara ispod slike ubijene Dobrinke.

Za ovo ubistvo uhapšen je Đorđe Marić (26), njen rođeni sin, koji je, kako se navodi, nesrećnoj ženi zadao više udaraca tupim predmetom u predelu glave, usled čega je žena preminula, a poznato je i kako se uhapšeni branio.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Osumnjičeni za ubistvo majke

On je 30. septembra zadao kobne udarce svojoj majci, a nakon toga pojavio se video snima na kome se osumnjičeni može videti kako nasrće na devojku na motoru

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading