STRAŠNO: Ćerka u stanu čula kako joj majka gine

Autor:

Hronika

03.10.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana S. iz Ćićevca neutešna je zbog pogibije svoje majke Vukosave S. (77) na sred pešačkog prelaza gde je na nju automobilom u četvrtak oko pola osam uveče naleteo bahati, pijani vozač M. M. i pokosio je.

STRAŠNO: Ćerka u stanu čula kako joj majka gine

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Da tragedija bude još teža, ćerka i suprug stradale žene Vladimir S. u stanu su čuli udes i galamu koja je usledila, ali nisu imali pojma da su zavijeni u crno jer je njihova Vukosava podlegla teškim povredama. 

- Bilja je u šoku, bila je izuzetno vezana za majku koja je bila veoma vitalna za svoje godine.Biljanina  sestra je udata u Beogradu, dok je ona ostala kod roditelja. Pijani vozač je udario ženu dok se vraćala ka stanu u zgradi blizu pešačkog prelaza.

Pokosio  je sa zebre tako snažno da je odletela daleko. Još strašnije je što je Biljana čula udes kod kuće, kao i njen otac, ali nisu znali šta se desilo dok ih policija nije  obavestila - ispričala je bivša koleginica ćerke nastradale žene.

Podsetimo, policija je odmah posle udesa uhapsila M. M. koji je inače iz okoline Ćićevca.

Njemu je određen pritvor posle saslušanja, a zbog  postojanja  sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Povređena je zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, gde je i preminula.

Alkotestiranjem je ustanovljeno da je M.M. upravljao vozilom sa 0,57 promila alkohola u krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading