"Pretukao je moju sestru i njenu bebu, pa se na VMA krije iza tatice": Uznemirujuće fotke posle novog nasilja u porodici

Autor:

Hronika

29.09.2022

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući snimci porodičnog nasilja objavljeni su na društvenim mrežama.

"Pretukao je moju sestru i njenu bebu, pa se na VMA krije iza tatice": Uznemirujuće fotke posle novog nasilja u porodici

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Povrede

Sestra žrtve objavila je snimke uz koje tvrdi da je njenu sestru pretukao suprug i da ju je batinama umalo ubio. Dodaje i da je povređena beba koja je stara samo dva meseca.

- D. H. je muž moje sestre koji je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da ce joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega. Nakon što je večeras unakazio dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu dosli tata i brat jer je tatin sin. Dosli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno njegov tatica S. H. počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem moze sve da reši. U najboljem slucaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i jos uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda. Zamolila bih svakog da ovu objavu podeli kako bi nam pomogli u borbi sa porodicnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca. Imamo jos puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku - objavila je sestra žrtve, inače naša poznata tiktokerka Una Kablar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Boris

29.09.2022 06:55

Cuj zabrana prilaska,to nije kazna u pritvor sa debilom!