ODREĐENO ZADRŽAVANJE GLAVNOM INŽENJERU ''SRBIJAGASA'' IZ NOVOG SADA: Za skoro 30 miliona OJADIO firmu!

Autor:

Hronika

28.09.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je i dalje u toku, a osumnjičenima je određeno zadržavanje, dok se ne utvrdi da li je počinjeno krivično delo.

ODREĐENO ZADRŽAVANJE GLAVNOM INŽENJERU ''SRBIJAGASA'' IZ NOVOG SADA: Za skoro 30 miliona OJADIO firmu!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Nišu odredilo je zadržavanje: 1. J.M. iz Novog Sada (1868.g.), glavnog gradj. inžinera u JP ''Srbijagas Novi Sad'', 2.P.B. (1959.g) i 3.V. B. (1985.g), odgovornih lica u D.O.O " Bobar Beška", obojica iz Sremske Kamenice, zbog osnova sumnje da su na štetu ''Srbijagasa'' učinili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Osumnjičena J.M. u vezi ranije realizovanih i plaćenih radova na adaptaciji poslovne zgrade ''Srbijagasa'' u Novom Sadu, Bulevar oslobođenja 69, neosnovano zaključila aneks ugovora sa D.O.O ''Bobar Beška'' o navodnim dodatnim radovima u vrednosti od 22.797.600,00 dinara.

Iako su oni već bili i izvedeni i plaćeni tom preduzeću, te je po tom aneksu izvršeno plaćanje u navedenom iznosu, i time preduzeću "Bobar"pribavili protivpravnu korist.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading