UBIJAJU SE NA KRSTOVDAN! 4 svirepe egzekucije u poslednjih 5 godina: Evo ko je sve likvidiran na današnji dan!

Autor:

Hronika

27.09.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Događaj tokom kojeg je car Konstantin uzdigao krst u Rimu pravoslavni vernici prosljavljaju kao Krstovdan, a upravo su se na taj dan dogodila čak četiri ubistva za pet godina!

UBIJAJU SE NA KRSTOVDAN! 4 svirepe egzekucije u poslednjih 5 godina: Evo ko je sve likvidiran na današnji dan!

Foto: Tanjug/Siniša Kupinović; arhiva

Veliki pravoslavni praznik Krstovdan veoma je poštovan u narodu, ali malo je poznata činjenica da je čak četvoro ljudi iz kriminalnog miljea ubijeno baš na taj dan. 

Naime, 2018. godine u Beogradu je likvidiran Predrag Kostić, a za to ubistvo beogradska policija privela je Nebojšu G. Žrtva i osumnjičeni su navodno bili prijatelji, ali došlo je do nesporazuma oko trgovine narkoticima koji je eksalirao ubistvom.

Godinu dana ranije u samom centru Vranja dogodilo se ubistvo Jugoslava Juge Cvetanovića koji se likvidiran sa čak šest hitaca.

Ubijeni Jugoslav je brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, a za ovaj zločin uhapšen je Crnogorac Marjan Vujačić koji služi zatvorsku kaznu od 30 godina. 

Foto: YouTube/Printscreen

Jugoslav Cvetanović Juge

Još jedno od ubistava dogodilo se u Leskovcu 2015. godine, a žrtva ovog zločina bio je Milan Cvetković Milanča koji je ispred svoje kuće likvidiran sa četiri hica.

Za ovo ubistvo niko nije odgovarao zbog nedostataka svedoka. 

Foto: YouTube/Printscreen

Milan Cvetković Milanča

 

Četvrta likvidacija desila se 2014. godine u Kruševcu u kojoj je život izgubio Goran Obradović Suša, poznat kao nekadašnji šef kruševačkog kriminalnog klana.

Klan Zorana Jotića Jotke sumnjči se za izvršenje ovog ubistva, ali kako se navodi, žrtva se zamerila mnogima u gradu usled nasilničkog ponašanja.    

Foto: YouTube/Printscreen

Goran Obradović Suša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading