Evo zašto Filip Korać ne dolazi na sahranu Jovana Vukotića: Nešto je puklo

Autor:

Hronika

27.09.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Korać, u javnosti poznat kao jedna od najvažnijih figura balkanskog podzmelja, neće prisustovati sahrani ubijenog Jovana Vukotića, otkriva Republika.

Evo zašto Filip Korać ne dolazi na sahranu Jovana Vukotića: Nešto je puklo

Foto: MUP,republika.rs

Foto: Foto: MUP,republika.rs

Razlog je prema našim saznanjima, što su pre tri-četiri meseca Korać i Vukotić razišli i u poslednje vreme nisu pričali.

- Između njih dvojice definitivno je puklo. Poslednjih meseci Vukotićevog života nisu govorili, a razlog razlaza leži u tome što su imali neslaganje oko vođenja klana objašnjava sagovornik Republike i podvlači da je dodatni razlog zašto su prestali sa komunikacijom bio u tome što je Korać intezivirao saradnju sa mafijom iz Berana.

Inače, porodica Vukotića objavila je umrlicu u kojoj se navodi da će primati saučešće dva dana, 26. i 27. septembra od 11 do 15 časova.

Foto: printscreen

 

 

Podsetimo, Jovan Vukotić, jedan od vođa škaljarskog klana, koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu danas bi trebalo da bude sahranjen u rodnoj Crnoj Gori.

Prema dostupnim informacijama, Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mestu Čevo kod Cetinja, pored svog oca Veselina Vukotića, koji je ubijen 2019. godine.

Foto: printscreen

 

 

Kako je Republika već pisala, agenti i policajci u civilu pratiće ukop Vukotića zbog sumnje da bi pripadnici rivalskog "kavačkog klana" mogli da nastave obračun i na Vukotićevoj sahrani.

To se već dešavalo. Uz velike mere obezbeđenja je sahranjen i Jovanov otac Veselin iako se znalo da se na sprovodu neće pojaviti ni Jovan, koji je tada bio u pritvoru, ni Igor, drugi Veselinov sin, koji je i dalje u bekstvu. Igor sasvim sigurno neće biti ni na bratovljevoj sahrani jer ga traže i policija i "kavčani". Jovanova sahrana će se održati u krugu ostalih članova najuže porodice, ali niko ne zna šta sad planiraju "kavčani", pa su mere opreza dignute na najviši nivo - rekao je izvor iz bezbednosnih službi Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading