OTKRIVENI VREME I MESTO SAHRANE VOĐE ŠKALJARACA: Počivaće pored oca koji je ubijen 2019.

Autor:

Hronika

26.09.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana, koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, kako Kurir nezvanično saznaje, sutra bi trebalo da bude sahranjen u rodnoj Crnoj Gori. Kako naš izvor otkriva, Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mesto Čevo, kod Cetinja, pored svog oca Veselina Vukotića koji je ubijen 2019.

OTKRIVENI VREME I MESTO SAHRANE VOĐE ŠKALJARACA: Počivaće pored oca koji je ubijen 2019.

Foto: vijesti online/Tanjug/AP

- Vreme i mesto sahrane čuvali su se u najstrožoj tajnosti, iz razloga bezbednosti. Međutim, u Kotoru je procurela informacija da je Vukotićevo telo dopremljeno iz Turske i da bi sahrana trebalo da bude sutra u mestu Čevo, odakle Vukotići potiču - otkriva sagovornik Kurira.

On podseća da je i pre nešto više od tri godine na tom mestu, uz velike mere obezbeđenja sahranjen i Vukotićev otac Veselin.

- Sinovi tada nisu prisustvovali poslednjem ispraćaju oca, Jovan Vukotić jer je bio u pritvoru, a njegov brat Igor jer je u bekstvu. Ocu su dali čitulje u novinama. Ne očekuje se dolazak Igora Vukotića na sahranu brata. Priča se da će se sahrana obaviti u krugu porodice - dodaje naš sagovornik.

Jovan Vukotić, podsetimo, ubijen je naočigled trudne supruge, ćerkice i vozača. Napadači, koji su uhapšeni 16. septembra, prišli su im na motoru i u njega ispalili četiri hica. Supruga i dete, prošli su bez povreda, ali Vukotiću nije bilo spasa.

- Samo osam dana kasnije, turska policija je uhapsila 12 osumnjičenih i sklopila celokupan mozaik zločina. Među uhapšenima su crnogorski državljani Radoje Živković zvani Žuti, rođak vođe kavčana Radoja Zvicera, kao i Radoje Zdravko Perunović. Kako su turski istražitelji otkrili, oni su 1,5 miliona evra platili turskoj mafiji koja je likvidirala vođu škaljarskog klana - podseća izvor Kurira.

Kao direktni izvršilac označen je uhapšeni Emerkan S., dok je u ubistvu, odnosno praćenju Vukotića učestovovala i jedna žena, izvesna Elanur T.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading