Splitski huligan poludeo u beogradskom zatvoru zbog monstruma iz Rakovice i Zorana Marjanovića!

Autor: Republika

Hronika

19.01.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od šestorice Splićana koji su u Okružnom zatvoru u Beogradu, kako Republika saznaje, upućen je na psihijatrijsko lečenje. Hrvat je bio svedok krvavog pira Marka Nikolića, monstruma iz Rakovice, koji se krajem prošle godine ubio u zatvorskoj ćeliji. Da podsetimo, u istoj ćeliji nalazi se i Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene u Borči.

RepublikaFoto: Starsport
Splićani

Splićanin je preživeo psihički slom i dobio terapiju.

Nikolić, ubica sina i žene, 30. decembra 2017. razbio je ogledalo i staklom napao zatvorenike sa kojima je delio ćeliju - jednom od njih naneo je teške povrede, a potom je sebi prerezao vrat i dan kasnije preminuo u bolnici.

Foto: facebook.com/Maja Djordjevic
Marko Nikolić

Nikolić je delio ćeliju sa Zoranom Marjanovićem, Splićaninom i još jednim zatvorenikom koji je povređen. Pre povređenog, sa njima je u sobi bio Milovan Stevanović koji je dao ekskluzivnu ispovest za Srpski telegraf, koju možete pročitati OVDE.

Povređeni zatvorenik koji je sa Nikolićem delio ćeliju je operisan i zadržan u bolnici, dok je Splićanin koji je od sredine decembra prošle godine delio ćeliju s njima doživeo šok zbog kog je upućen na tretmane specijalisti. 

Psihijatrijski tretman nad Splićaninom traje od tog događaja 30. decembra prošle godine.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Prema službenim informacijama, koje su bile dostupne neposredno nakon hapšenja hrvatskih državljana, u Okružnom zatvoru u Beogradu – popularno zvanom Centralni zatvor – šestorici Splićana pružena je sva potrebna medicinska pomoć i nisu bili ugroženi.

Damir Tovarović (38), Jakov Podrug (24), Hrvoje Baković (32), Ante Firić (27), Stjepan Mihovilović (31) i Ivan Mišković (19) bili su razdvojeni, kako je i uobičajen postupak kada se smeštaju osumnjičenici za isto kazneno delo. 

Šestorica državljana Hrvatske privedeni su nakon sukoba na stadionu tokom derbija Partizana i Crvene zvezde 13. decembra 2017. Nakon saslušanja određen im je pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading