Sudjenje za "Jovanjicu" nastavljeno: Koluvija u tajnim razgovorima sa saradnikom spominjao policijske funkcionere (VIDEO)

Autor:

Hronika

21.09.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrana je na današnjem ročištu predala sudu nove dokaze po kojima su akreditovane laboratorije u EU ustanovile da pet sorti industrijske konoplje koje je proizvodila" Jovanjica" nisu imale više od 0,3 THC i da su time bile legalne.

Sudjenje za "Jovanjicu" nastavljeno: Koluvija u tajnim razgovorima sa saradnikom spominjao policijske funkcionere  (VIDEO)

Foto: Srpski telegraf

Miloš Davidović pred Specijalnim sudom odgovarao je danas u vezi sa prepiskom koju je prema navodima tužilaštva vodio sa prvookrivljenim Predragom Koluvijom pre hapšenja.
Osim Zlatka Pantelića tadašnjeg policijskog načelnika kojeg su prema optužbi Koluvija i Davidović u prepisci oslovljavali sa Zlaja ili samo Z., spominju su i drugi funkcioneri MUP Dragović, Ristić i Rebić. 

- Si napravio dozvole za nošenje - pita Koluvija u razgovorima Miloša.

Posle dogovora za koga sve treba srediti dozvole za nosenje oružja, vlasnik Jovanjice piše - A čast?, na sta mu Davidovic odgovara  - Jok tu nam je Dragović, Ristić, Rebić. To je ta linija- .

Inače, svedok Davidović u prepisci za koju je danas ustvrdio da je neko dopisivao "jer mu se pripisuje da je slao neke poruke mimo svog manira i rečnika" sa Koluvijom dogovarao o nekakvom ulju, a oslovljava ga sa "Bato". On ne spori da je o predočenim stvarima vodio razgovore sa vlasnikom Jovaniice, a na pitanje tužioca Drecuna  pojasnio je da je rec verovatno o maslinovom ulju po koju bi i noću išao kada bi u to vreme doputovao vlasnik Jovanjice iz Grčke.

Tužilaštvo je danas sudu priložilo presude Sergeja Mrđe iz Mađarske od pre desetak godina za narko trafiking, u kojima se Koluvija spominje čak 12 puta.

Branilac Koluvije Ivan Bajazit se oštro usprotivio tim dokaznim predlozima, kao i drugi branioci. Odbrana je na današnjem ročištu predala sudu nove dokaze po kojima su akreditovane laboratorije u EU ustanovile da pet sorti industrijske konoplje koje je proizvodila" Jovanjica" nisu imale više od 0,3 THC i da su time bile legalne. 

Nastavak suđenja Predragu Koluviji i njegovoj organizovanoj kriminalnoj grupi zakazan je za 12. oktobar. 

U videu poslušajte šta je Koluvija u svoju odbranu rekao sa braniocem nakon današnjeg ročišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading