ROBERT JE UBIO LJILJANU MORTUS PIJAN: Detalji tragedije u subotičkom naselju Ker

Autor:

Hronika

21.09.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert je po ubistvu napustio stan bivše žene i tašte ostavivši nesrećnicu bespomoćnu.

ROBERT JE UBIO LJILJANU MORTUS PIJAN: Detalji tragedije u subotičkom naselju Ker

Foto: Tanjug/S. ILIĆ

Policijska traka

Robert Velimirović  je juče oko 14 sati u subotičkom naselju Ker nožem je usmrtio bivšu suprugu Ljiljanu Velimirović (54) naočigled njene majke Ljubice Dondolović, koja mu je otvorila ulazna vrata stana, i pustila ga unutra.

Ubica se do jutros nalazio u bekstvu, a njegove komšije su u šoku.

Ljiljana Bašić predsednica kućnog saveta zgrade u kojoj Robert decenijama stanuje kaže da nikada nisu čuli ništa loše o njemu, osim što znaju da je alkoholski zavisnik.

- Tačno je da je alkoholičar, i znam da je to jedini razlog razilaska sa Ljiljom. Sigurno ju je ubio pijan, sigurna da to ne bi učinio trezan. Često je pijan, ali i kada se napije on se obično skloni dok se otrezni. Do sada ni u stanju alkoholisanosti nisam čula da je pravio bilo kakve ispade - svedoči Bašićeva za Republiku.

Robert je po ubistvu napustio stan bivše žene i tašte ostavivši nesrećnicu bespomoćnu.

Komšinicu koja ga dobro poznaje čudi sve vezano za ubistvo Ljiljane koju je takodje dobro poznavala i cenila. Bivše supružnike je sretala povremeno, a Robert je pre nekoliko dana svraćao kod nje sa molbom.

- Robert radi u jednoj fabrici ovde u Subotici, situiran je, živi u stanu svog pokojnog oca, sve u svemu nema nikakvih životnih problema koje bi na bilo koji način mogle da ga izrevoltiraju. Srela sam ga pre neki dan, kada je došao kod mene da traži kopiju ključa od ulaznih vrata zgrade. Izgledao je skroz normalno, ali ko zna šta mu se vrzmalo po glavi, očigledno je da mu se sve skupilo, i da je na taj način hteo da prekine razdvojenost sa svojom bivšom suprugom, sa kojom je inače bio u veoma dobrim odnosima. I Ljiljanu sam takođe srela relativno skoro, popričale smo, nikada mi nije pomenula da ima bilo koji problem sa njim. Pričala mi je o ćerki, koja živi u inostranstvu, bila je vesela i pozitivna osoba - kazuje na Ljiljana.

Da tragedija bude još veća,  majka nesrećne žene u svoj stan pustila je bivšeg zeta ni ne sluteći da je ovo bio crni dan za njenu porodicu. Njihova komšinica prepričava kako se dogodio zločin.

- Ljubica je otvorila vrata i pustila bivšeg zeta u kuću. Verovatno je mislila da hoće da se pomiri sa Ljiljanom. Šta se desilo, to samo oni znaju. Ljiljana verovatno nije htela da razgovara o pomirenju i on je nasrnuo na nju. Izbo ju je nožem pred majčinim očima. Ljilja je bila divno biće. Sa svakim bi popričala i lepo se pozdravila. Vratila se kod majke posle razvoda. Ima divnu ćerku, koja je sada u Engleskoj. Jadna majka, šta je dočekala - rekla je Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading