MALO JE, SVAKA KAZNA JE NEDOVOLJNA! Oglasila se Stefanova porodica: Prva reakcija na presudu ubici sa Karaburme!

Autor:

Hronika

21.09.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vest da je Lazar Galić, monstrum sa Karaburme danas osuđen na 10 godina zatvora za saobraćajni udes u kojem je pre više od godinu dana usmrtio devetogodiśnjeg Stefana Balića, oglasio se deda dečaka Slobodan Balić.

MALO JE, SVAKA KAZNA JE NEDOVOLJNA! Oglasila se Stefanova porodica: Prva reakcija na presudu ubici sa Karaburme!

Foto: Republika rs, facebook/OFK Gol

- Malo je, svaka kazna je mala za takav prestup. Čuo sam da je osuđen krivac za smrt mog unuka, ali mi nije lakše ni posle toga, kao ni kompletnoj mojoj porodici. Nama dete niko i ništa ne može da vrati - kazao je Balić. 

Inače, današnjem izricanju presude Galiću pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu za saobraćajnu nesreću u kojoj je usmrtio devetogodišnjeg dečaka, njegovog četvorogodišnjeg brata Luku teško povredio, kao i njihovog oca lakše dok su prelazali ulicu preko zebre prisustvovali su Galićeva supruga, brat i kum.

Republika

Foto: Republika

Marijana i Stevan Galić

Ni oni kao ni on, nisu ni danas pokazali žal za mladim izgubljenim źivotom zbog Galićeve nasilničke vožnje, iako se videlo da im je teško pala izrečena kazna.

Osim zatvorske kazne, Galić je osudjen i na zabranu upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet godina po izlasku iz zatvora, a moraće i da nadoknadi troškove vodjenja sudskog postupka.

Porodica Balić, s druge strane, nije smogla snage da prisustvuje izricanju presude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading