PONESITE INSTRUMENTE DA IH SAHRANIMO KAKO NAJBOLJE ZNAMO: Poruka prijatelja nastradalih muzičara SLAMA SRCA

Autor:

Hronika

20.09.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Petoro ljudi, muzičara vraćalo se sa svirke iz Vojvodine, da bi iz još nepoznatih razloga na deonici puta gde se zbog radova saobraćaj odvija jednom trakom, prešli na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudarili sa kamionom grčkih tablica.

PONESITE INSTRUMENTE DA IH SAHRANIMO KAKO NAJBOLJE ZNAMO: Poruka prijatelja nastradalih muzičara SLAMA SRCA

Foto: Shutterstock,privatna arhiva

Foto: Shutterstock,privatna arhiva

Muzičari iz Vladičinog Hana Dalibor Milošević (34) i Stanislav Antić (21) su poginuli, dok je troje njihovih prijatelja povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 4.40 sati na autoputu Beograd – Niš kod izlaza za Aleksinačke Rudnike.

- U sredu ćemo sahraniti Dalibora Miloševića i Stanislava Antića, pa vas molim da svako ponese svoj instrument koji zna da svira. Naše je da ih ispratimo kako najbolje znamo - napisao je na druševenoj mreži kolega i prijatelj poginulih trubača.

Foto: facebook printscreen

Stanislav Antić

Muzičar Milan Mića Petrović, prijatelj izginulih ljudi kaže da je vest o tragediji ožalostila čitav Vladičin Han.

- Odlično se znamo, bavimo se muzikom, uspešni smo u tome, ja sam sa mojim orkestrom bio i pobednik u Guči. Sa Daliborom sam odrastao, zajedno smo učili da sviramo, bili smo i u istom orkestru više puta, kod Bojana Ristića, Bojana Krstića, Stojana Krstića…. On je svirao bas, bio je jako dobar pa kada sam ja osnovao svoj orkestar, povremeno sam ga angažovao. Srce mi se slama, sav sam naduven od plača otkako sam čuo šta im se desilo – priča za Telegraf Petrović.

Foto: facebook printscreen

Dalibor Milošević

Prema njegovim rečima, oni su se iz Vojvodine vraćali kući u Vladičin Han.

- Svirali su na svadbama i oko dva sata iza ponoći su krenuli kući. Čuo sam a su se dvoumili da li da krenu ili ne ne, jer su bili umorni pa su ipak odlučili da pođu. Neposredno pre nesreće zaustavili su se u jednom motelu, tu su popili kafu. Dalibor, koji je do tog mesta vozio se požalio da je umoran, da mu se spava pa ga je na mestu vozača zamenio Stanislav. Dalibor je po svemu sudeći spavao u trenutku nesreće. Strašno je to što im se desilo, bio sam kod porodica, strašno je tamo, kuknjava, žalost, ma srce mi se cepa. Dalibor ima dva odrasla sina iz vanbračne zajednice, i još dve ćerkice sa drugom ženom koja je trudna. Stanislav se oženi pre par godina, on nema dece. Mnogo nas je pogodila njihova smrt, bili su dobri ljudi, otišli da zarade za svoje porodice i izginuli – kazao je uznemireni čovek.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading