TRI OSOBE POVREĐENE, VATROGASCI MORALI DA SEKU AUTOMOBILE! Detalji jezive saobraćajke na ZRENJANINSKOM PUTU kod Kaća! (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.09.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva muškarca su nakon nesreće na Zrenjaninskom putu hitno prebačeni na odeljenje hirurgije, dok je treća osoba zbrinuta na licu mesta.

TRI OSOBE POVREĐENE, VATROGASCI MORALI DA SEKU AUTOMOBILE! Detalji jezive saobraćajke na ZRENJANINSKOM PUTU kod Kaća! (VIDEO)

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

U saobraćajnoj nesreći večeras na Zrenjaninskom putu, na isključenju za Kać učestvovalo je više vozila, a tri osobe su povređene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako je za medije rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili večeras u 19.37 sati.

Prema njegovim rečima, muškarac starosti 57 godina je zadobio višestruke povrede i posle zbrinjavanja na licu mesta smešten je na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV.

Muškarac star 69 godina je takođe povređen i prevezen na odeljenje hirurgije UC KCV, dok je ženskoj osobi starosti 29 godina, lekarska pomoć ukazana na licu mesta. 

Intervenisali su i vatrogasci koji su morali da seku jedno vozilo kako bi povređenog muškarca izvadili iz automobila.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, a policija obavlja uviđaj. Na ovoj deonici puta saobraćaj je usporen i stvarala se kolona.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading