JOŠ DVE DEVOJČICE ŽRTVE BLUDNOG INSTRUKTORA JAHANJA: Dodirivao nas je po grudima i terao da skinemo pantalone!

Autor:

Hronika

16.09.2022

05:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčice su u pratnji roditelja došle u policiju i ispričale šta im je sve radio trener jahanja Miloš Đ. dok su bile njegove učenice. Očekuje se da se u narednom periodu javi još žrtava seksualnog manijaka

JOŠ DVE DEVOJČICE ŽRTVE BLUDNOG INSTRUKTORA JAHANJA: Dodirivao nas je po grudima i terao da skinemo pantalone!

Foto: Printscreen/Instagram

Miloš Đukić

Dve devojčice od 14 i 15 godina došle su prekjuče u policiju u pratnji roditelja i prijavile Miloša Đ. (68), trenera jahanja i bivšeg kaskadera, za seksualno uznemiravanje! One su ispričale da ih je osumnjičeni pedofil pipao po grudima i terao da skidaju pantalone pre nego što bi ih dodirivao po zadnjici!

Posle ovih novih prijava policija očekuje da im se u narednom periodu javi još devojčica koje su bile žrtve zlostavljanja seksualnog manijaka. Inače, Miloša Đ. je do sada za silovanje, pokušaj silovanja i nedozvoljene polne radnje u konjičkom klubu MBM u Lipovičkoj šumi kod Barajeva prijavilo sedam žrtava koje su u vreme napada bile maloletne.

Ohrabrile ih druge žrtve

Kako smo saznali od izvora iz istrage, devojčice su došle sa roditeljima u policiju i ispričale šta im se dogodilo u školi jahanja.

- Rekle su da ih je ohrabrilo to što je sedam devojaka prijavilo Miloša Đ. i da su zato odlučile da kažu šta im je on radio. Ispričale su da su imale više neprijatnih situacija sa Milošem. Ipak, kako su rekle, najgore je bilo kada ih je osumnjičeni dodirivao po grudima i tražio da skinu pantalone, jer je želeo da ih hvata za zadnjicu. Takođe, i njima je upućivao odvratne seksualne komentare dok bi jahale konje - rekao je sagovornik Informera i dodao:

- Istraga je u toku, pa ne bih želeo više da pričam o detaljima, ali mogu da kažem da se svedočenja dve nove žrtve uglavnom poklapaju sa iskazom drugih oštećenih koje je napao Miloš Đ. -

Do sada su javno o silovanju i seksualnom zlostavljanju pričale Katarina Šolaja, Anđela Belović, Nađa Garčević i Una Ilić. One su u potresnim ispovestima do detalja opisale šta im je radio Miloš Đ. i kako je manipulisao njima.

Prva koja je progovorila bila je Katarina Šolaja, zasad jedina žrtva koju je Miloš Đ. silovao u konjičkom klubu MBM.

- Govorio mi je: "Moraš da sv*šiš na konju ako hoćeš dobro da jašeš." Stalno mi je upućivao odvratne komentare, a ja sam se samo sklanjala. Krajem 2010. godine imala sam večernji trening, pa sam odlučila da prenoćim u klubu jer sam sutra ujutru imala novi trening. Miloš je došao u moju sobu i počeo da me masira i primorava na užasne stvari. Pokušala sam da se izmigoljim, međutim, čvrsto me je držao. Shvatila sam da smo potpuno sami u Lipovičkoj šumi usred noći i da niko ne može da mi pomogne. Kada je sve prošlo, pravila sam se da spavam, nadajući se da me tokom noći više neće dirati - ispričala je Katarina, koja je krajem te 2010. godine imala 17 godina.

Jezivi komentari

Druga žrtva trenera jahanja, Nađa Garčević, rekla je u tužilaštvu da je Miloš Đ. uvek glumio drugara učenicama sve dok ne bi stekao njihovo poverenje, a onda bi krenuo pakao.

- Prvo je počinjao neprimerenim komentarima: "Da sam 10 godina mlađi, sve bih vas je*ao", "Treba da češeš čavku kad si na konju, sve dok ne sv*šiš." Sećam se da je jednom pokušao da mi gurne jezik u usta i poljubi me. Pipao me je po intimnim mestima. Stenjao je, uzdisao, bilo je užasno neprijatno - rekla je ona.

I ostale dve devojke, Anđela Belović i Una Ilić, ispričale su kroz kakav su pakao prošle.

Sud ga pustio na slobodu

Miloša Đ., perverznog trenera jahanja, 2011. godine su za seksualno uznemiravanje prijavile dve učenice. On je zbog toga bio u pritvoru samo mesec dana, a suđenje mu je trajalo pet godina. Osnovni sud u Mladenovcu je Miloša Đ. oslobodio optužbi i pustio na slobodu jer, kako je navedeno, nije bilo dovoljno dokaza da on bude osuđen, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading