AUTOBUS SE ZAKUCAO U AUTOMOBIL NA SEMAFORU! Težak sudar u Nišu, povređeno šest osoba!

Autor:

Hronika

15.09.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest osoba povređeno je oko 20 časova u sudaru autobusa gradskog saobraćaja i putničkog automobila "pežo 307".

AUTOBUS SE ZAKUCAO U AUTOMOBIL NA SEMAFORU! Težak sudar u Nišu, povređeno šest osoba!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Ilustracija

Sudar se desio na semaforu u ulici Stefana Prvovenčanog, ispred Crkve svetog Luke a svi povređeni su se nalazili u autobusu koji je saobraćao na gradskoj liniji broj 5 do Somborske ulice.

- Ekipe Hitne pomoći prevezle su šestoro povređenih, među kojima su dve šesnaestogodišnjakinje do Urgentnog centra. Prema prvim pregledima nisu u pitanju teže povrede već se uglavnom radi o putnicima u autobusu koji su se ugruvali. Četvoro povređenih je prebačeno u jednom a dvoje u drugom sanitetu - kaže dr Mersid Malagić, načelnik operativne smene u Hitnoj pomoći u Nišu.

Do sudara je došlo kada je automobil zakočio na semaforu a autobus se zakucao u njegov zadnji deo. Usled naglog kočenja i sudara putnici su popadali da sedišta ili su se ugruvali.

Kako se može videti na licu mesta, šoferšajbna autobusa je napukla verovatno pošto je neko od putnika udario u staklo. Policija obavlja uviđaj na licu mesta i utvrđuje uzrok sudara, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading