"MNOGO SAM TUŽNA, ALI OBEĆAVAM DA ĆU BITI NAJBOLJA"! Mala Jana poslala pismo Zoranu Marjanoviću! ON SE RASPAO!

Autor:

Hronika

13.09.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela mi je škola i obećavam ti da ću biti najbolji đak, napisala je Jana Marjanović u pismu ocu Zoranu koji izdržava kaznu od 40 godina robije zbog ubistva supruge Jelene.

"MNOGO SAM TUŽNA, ALI OBEĆAVAM DA ĆU BITI NAJBOLJA"! Mala Jana poslala pismo Zoranu Marjanoviću! ON SE RASPAO!

Foto: Srpski telegraf

Jana Marjanović

- Jedva čekam da te zagrlim. Molim te nemoj da brineš, svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Tata, mnogo sam tužna, jer mi nedostaješ. Jedva čekam da te vidim i zagrlim. Ja sam dobro i ništa ne brini. Počela mi je škola i obećavam ti da ću biti najbolji đak!

Ovo je napisala Jana Marjanović (12) u pismu koje je u Centralni zatvor poslala svom ocu Zoranu (44). On je, podsetimo, 22. jula ove godine prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene (33) 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

- Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Dok te ne budem videla, stalno ću ti pisati pisma, a nadam se da će te pustiti da i ti meni neko napišeš. Volim te najviše na svetu! - između ostalog piše u pismu koje je u petak dostavljeno Zoranu u ćeliju.

Potreslo ga pismo

Zoranu Marjanoviću inače redovno u posete dolaze advokati, mlađi brat Miloš i snaja Milica, kao i sin Uroš iz prvog braka. Jedino ćerkicu Janu nijednom nije video otkako je prebačen u zatvor. To mu, kako saznajemo, mnogo teško pada i ovo pismo ga je izuzetno potreslo.

- Više puta je čitao pismo i videlo se da je na ivici suza. On se nada da će Centar za socijalni rad i sud Jani uskoro dozvoliti da ga poseti u zatvoru. Najteže mu pada razdvojenost od ćerke, koja je veoma vezana za njega. Zoran ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći na slobodi i stalno ponavlja da nije ubio suprugu Jelenu - otkriva naš sagovornik, blizak Marjanoviću.

Republika

Foto: Foto-Montaža: Profimedia, ST/N. Pancić

Zoran Marjanović

 

Inače, maloj Jani su kao privremeni staratelji određeni stric i strina, sa kojima je ostala da živi u porodičnoj kući u Borči, a Centar za socijalni rad tek treba da odluči kome će da dodeli stalno starateljstvo. Devojčica je posle ubistva majke, kada joj je otac prvi put bio uhapšen, 10 meseci živela sa polubratom Urošem, pokojnim dedom Vladimirom i bakom Zoricom, kao i stricem Milošem i strinom Milicom.

Ovoga puta za Janinino starateljstvo je zainteresovana i Jelenina rođena tetka Ljubica Marković. Ona je inače živela u istoj kući sa Jeleninom majkom Zoricom sve dok ova nije preminula. Interesantno je da je Ljubica, svedočeći svojevremeno pred sudom, izjavila da sumnja da iza ubistva njene sestričine stoje zapravo Zoranov otac Vladimir i Vera Vukomanović, kuma Marjanovića!

Presuda pada?

Međutim, 22. jula, prilikom izricanja presude, sudija Jelena Škulić je istakla da je "neosporno dokazano da je Zoran ubica".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović

 

- Ne postoji savršen zločin! Sud stoji pri čvrstom uverenju da je Marjanović na svirep i podmukao način ubio suprugu, pri čemu je to unapred planirao! To je jednoglasna odluka petočlanog veća.

Jedan od branilaca Zorana Marjanovića, advokat Stefan Jokić za Informer je izjavio da im još nije dostavljena presuda jer je sudija bila na godišnjem odmoru.

- Stvarno ne znam koliko sudija Škulić ima dana odmora, ali ovo je zaista više nego bezobrazno. Dok se ona kupala na moru, mi nismo mogli da napišemo žalbu na presudu koju smatram sramnom. Ubeđen sam da će je nakon naše žalbe sigurno ukinuti Apelacioni sud - rekao je Jokić, prenosi Informer.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading