PRVI SNIMCI IZ ŠKOLE JAHANJA U KOJOJ JE SILOVANO 11 DEVOJAKA! Jedna devojka se požalila, a onda je otvorena Pandorina kutija!

Autor:

Hronika

13.09.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana uhapšen je instruktor jahanja i kaskader Miloš Đukić (68), koga je za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje prijavilo deset devojaka, od kojih su dve maloletne.

PRVI SNIMCI IZ ŠKOLE JAHANJA U KOJOJ JE SILOVANO 11 DEVOJAKA! Jedna devojka se požalila, a onda je otvorena Pandorina kutija!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Kako saznajemo uhapšeni kaskader ne radi u klubu još od prošle godine, a prijatelj kaskadera tvrdi da Milošu nameštaju aferu kako bi mu oteli klub.

Jedna od vlasnica škole jahanja ispričala je kako se saznalo za silovanja.

- Ćerka jednog od suvlasnika je ispričala da joj se drugarica pozalila da je Miloš polno uznemiravao i onda smo mi pozvali devojke koje su trenirale jahanje i one su se mic po mic polako otvarale i složila se priča da je Miloš manipulisao devojke, silovao ih i polno uznemiravao - rekla je sadašnja vlasnica škole jahanja, koja insisira na anonimnosti

Kaskader Miloš Đukić (68) za sada se prema saopštenju MUP-a tereti za jedno silovanje, jedan pokušaj silovanja i pet krivičnih dela polno uznemiravanje.

Ispovest devojke koja tvrdi da je kao maloletna bila žrtva, možete pročitati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading