OVO JE BMW SMRTI: Jeziva fotografija SMRSKANOG vozila ledi krv u žilama (FOTO)

Autor:

Hronika

11.09.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica mladića poginula su na mestu nesreće, dok je četvrti u bolnici podlegao povredama.

OVO JE BMW SMRTI: Jeziva fotografija SMRSKANOG vozila ledi krv u žilama (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Četiri mladića iz Užica, Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19), poginula su u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se rano jutros dogodila u mestu Surduk kod Užica, potvrdio je za Tanjug  dr Aleksandar Lojanica.

Podsetimo, do tragičnog udesa je došlo oko 05.30 u mestu Surduk nakon što je automobil udario u bankinu i stenu, a potom se i prevrnuo.

Republika

Foto: Tanjug

Put za Užice

Automobil marke bmw slovenačkih, odnosno koparskih registracija, kretao se iz pravca Užica prema Zlatiboru.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević donela je odluku da sutra 12. septembra zbog pogibije četvorice mladića u gradu bude Dan žalosti.

Republika

Foto: Facebook/Uzice oglasna tabla

Četvorica preminulih mladića

Izjave saučešća se nižu, a objava sestre vozača Vladimira Miloševića slama srca

- Molim se da se probudim iz ovog odvratnog sna da se vratiš kući da mi kažeš 'gde si burgijo što si me izdao sinoć u Skali' ali kažu Bog uzima za sebe najbolje samo se pitam što mi je baš tebe uzeo. Ja ti čuvam sat i parfeme ali one bombone ne garantujem, imam i ja dušu majku mu. Nemoj da brineš a ti gore uživaj i odmori se. Želim ti mirno putovanje i možda gore budeš imao pameti kretenu. Zauvek ćeš biti moja burgija, moj batač, moj burazer, moja sreća i moj anđeo. Čuvam mamu i tatu nemoj da mi se brineš gore, da znaš. Ja te volim i voleću te zauvek. Nadam se da ćemo se jednog dana sresti i da ćemo popiti dojč i kiselu gore jednu na miru. Čuvaj nas, molim te. Tvoja sestra. Tvoj leb mekani. Tvoj kreten mlađi. Neka mi te anđeli čuvaju - napisala je u potresnoj poruci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading