OVO SU MOMCI KOJI SU STRADALI U NESREĆI KOD UŽICA! Udarili u betonske odbojnike i prevrnuli se, najmlađi imao samo 19 godina! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.09.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći koja se dogodila jutros oko 5.30 časova na putu Užice-Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19).

OVO SU MOMCI KOJI SU STRADALI U NESREĆI KOD UŽICA! Udarili u betonske odbojnike i prevrnuli se, najmlađi imao samo 19 godina! (FOTO)

Foto: Facebook/Uzice oglasna tabla

Džipom marke BMW upravljao je Vladimir Milošević, a kako saznajemo, on je radio kao vozač kamiona u Sloveniji i nalazio se na odmoru u Srbiji.

Republika

Foto: facebook.com/uziceoglasnatabla

Poginuli momci kod Užica

Vozilo se kretalo iz pravca Užica, na izlasku iz pravine kod kamenoloma Surduk je, najverovatnije usled velike brzine, prešlo preko tri kolovozne trake i udario u betonske odbojnike koji su se od siline udarca prevrnuli. Džip je zatim nastavio da se kreće preko ivičnjaka, uz samu stenu pored puta, a zatim je nago skrenuo i preko desne kolovozne trake udario u bankinu i tu se prevrnuo.

Trojica momaka stradali su na licu mesta, dok je četvrti podlegao povredama u užičkoj bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading