Zbog prevare od 1.1 milion evra tužilaštvo podiže optužnicu protiv lažnog agenta nekretnina

Autor:

Hronika

10.09.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Falsifikovao punomoćje, pa pokušao da proda kuću eminentnoj firmi.

Zbog prevare od 1.1 milion evra tužilaštvo podiže optužnicu protiv lažnog agenta nekretnina

Foto: pixabay.com

Raskidanje ugovora i potpisivanje papira

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će u ponedeljak podići optužnicu protiv D. B. koji je osumnjičen za prevaru u prometu kojom je načinio štetu od 1,1 milion evra.

On je, kako se sumnja, najpre sačinio lažna punomoćja, tako što je iskoristio ličnu kartu vlasnice nekretnine, koja mu je poverovala da se on bavi prometom luksuznih kuća u Beogradu, nakon čega je doveo u zabludu eminentnu firmu sa sedištem u Beogradu, tačnije ovlašćena lica i punomoćnike te firme da je on ovlašćeni punomoćnik vlasnika nekretnine.

Pored njega i jedna advokatica će najverovatnije biti optužena, a za ostalim N. N. licima koja su umešana policija i dalje traga, tačnije utvrđuje njihove identitete.

Podsetimo, u saradnji sa UKP II odeljenjem, PU za grad Beograd, po nalogu zamenika Prvog osnovnog javnog tužilaštva 15. juna ove godine određeno je zadržavenje osumnjičenom D. B. zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare iz člana 208 stav 4 KZ .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading