LAZIĆ I VOLKOV SKRHANI BOLOM: Ivan je bio najbolji čovek! Sa njim je uvek bio smeh do suza!

Autor:

Hronika

08.09.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić i fudbaler Vladimir Volkov bili su prijatelji Ivana J. koji je poginuo u sredu uveče u Grockoj kada se gliserom zakucao u baržu.

LAZIĆ I VOLKOV SKRHANI BOLOM: Ivan je bio najbolji čovek! Sa njim je uvek bio smeh do suza!

Foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

- Ivana smo svi zvali Zuza...On je najbolji prijatelj od Volkova, ne znam kako će on reagovati na ovu katastrofu - kaže Lazić za Republiku i dodaje:

- Vozili smo se stalno motorima, on je bio lud pozitivac! Najbolji lik kojeg sam upoznao! Ova Martina koja se pominje, ja koliko znam mu nije devojka. To je neka možda njegova drugarica, žena mu nije, on je razveden. 

On je imao firmu sa ocem koja se bavila transportom. Najbolji covek kojeg sam upoznao, sa njim je uvek bilo smeha do suza. -

Fudbaler Vladimir Volkov jedva je uspeo da izusti nešto o tragediji.

- Šta da vam kažem. Nem sam. Ovo je tragedija. Ne mogu da pričam, razumite me molim vas, on mi je bio najbolji prijatelj - rekao je Volkov.

Podsetimo, nesreća se dogodila u sredu oko 21.30 časova u Grockoj i tom prilikom su poginuli Ivan J. (1984) i Marta A. (1985), dok su ostala tri lica koja su se nalazila na gliseru, Nataša R. (1992), Milica B. (1997) i Nemanja G. (1989) prebačeni sanitetskim vozilima na VMA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading