BOLJE DA SAM MRTAV! Pedofilu (84) optuženom za obljubu dečaka u Novom Sadu produžen pritvor!

Autor:

Hronika

08.09.2022

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađaninu M.J. (84) produžen pritvor.

BOLJE DA SAM MRTAV! Pedofilu (84) optuženom za obljubu dečaka u Novom Sadu produžen pritvor!

Foto: Shuttestock

Zlostavljanje

Protiv M.J. (84) se u Višem sudu u Novom Sadu vodi postupak zbog optužbe da je obljubio osmogodišnjeg dečaka, a sada mu je produžen pritvor do 6. novembra, tako da će na naredno ročište 16. septembra, kada se očekuje završetak glavnog pretrtesa biti doveden iz Okružnog zatvora na Klisi.

U dosadašnjem postupku, koji je od početka zatvoren za javnost zbog zaštite maloletne žrtve, saslušani su optuženi, svedoci, sudski veštaci, a dečak je izjavu dao putem konferencijske veze iz posebne prostorije, odnosno skrin-sobe, bez prisustva okrivljenog i drugih učesnika u postupku.

Osamdesetčetvorogodišnjak je, podsećamo, uhapšen 7. maja 2020. godine pod sumnjom da je toga dana u popodnevnim satima, u blizini plaže Šodroš u Novom Sadu, mališana odveo u obližnju šumu i obljubio. Starac i osmogodišnjak, koji se navodno ne poznaju, sasvim slučajno su se tu sreli nedaleko od nekadašnjeg novosadskog brodogradilišta.

Posle nekoliko razmenjenih reči sa dečakom, M.J., je kako se sumnja, mališana odveo u obližnju šumu kod neuređene dunavske plaže, gde ga je, kako se sumnja, osmogodišnjak oralno zadovoljio.

Dve žene šetajući tuda naišle su na užasan prizor koji ih je uznemirio, a posle nekoliko trenutaka kada su se malo pribrale, pozvale su policiju i prijavile šta su videle. Vremešni M.J. je, kako saznajemo, na brzinu navukao pantalone i mirno odatle odšetao prema naselju Liman, gde je ubrzo, na osnovu opisa i uhapšen. Prilikom hapšenja se nije opirao, niti je pitao zbog čega ga odvode. Dečak je pronađen sakriven u žbunju nedaleko od mesta gde se dogodio gnusni čin.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu posle hapšenja, M.J. je kako saznajemo uglavnom ćutao i nije odgovarao na pitanja, a u jednom trenutku je, navodno, samo kratko rekao nešto u smislu “da bi bilo bolje da je sada mrtav”, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading