ADVOKAT NIKOLA RISTOVIĆ IZAŠAO IZ BELIVUKOVOG PREDMETA: Neću biti prisutan za vreme čitanja druge optužnice!

Autor:

Hronika

07.09.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ristović dopunio uvodno izglaganje koje se odnosi na SKAJ aplikaciju. Nakon suđenja i drugi advokati dali izjavu za medije. Dragan Malović, advokat Vlada Draganića, demantovao da će vlasnik kuće smrti u Ritopeku svedočiti protiv klana.

U Specijalnom sudu u Beogradu završeno je današnje pripremno ročište u procesu protiv organizovane grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za sedam ubistva, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje, nakon čega je advokat koji je otkazao punomoćje izašao pred medije i dao kratku izjavu.

Kako je napomenuo, neće biti prisutan za vreme čitanja druge optužnice, a njegovo pojavljivanje u sudu kad je reč o predmetu Belivuk, može se očekivati još samo sutra.

- Današnje završeno pripremno ročište povodom prve optužncie koje je podneto Tužilaštvu za organizovani kriminal. Imajući u vidu da izlazim iz predmeta ja sam dopunio uvodno izlaganje u vezi sa predlogom koji smo podneli za izdvajanje SKAJ aplikacije, u tom pogledu što je ispalo da je ipak Holandija oduzimnala, a ne Francuska i da to seže u 2016. godinu i odluku ćemo prevesti i dostaviti sudu. Ovo ostalo što se tiče pripremnog ročišta, izjasnili su se i okrivljeni, nakon čega je ostalo da se tužilaštvo izjasni na naše dokazne predloge, kao i na naše predloge za izdavanje dokaza - naveo je Ristović. 

Gordana Bozilović Petrović advokatica Marka Miljkovića, takođe je govorila nakon ročišta o dešavanjima u sudnici.

- Suđenje se nastavlja sutra - kazala je Miljkovićeva advokatica i dodala da je na redu tužilaštvo da se izjasni o izdvajanju dokaza koje su tražili okrivljeni i njihovi advokati

Dragan Malović, advokat Vlada Draganića, ekskluzivno za Republiku demantuje da će vlasnik kuće smrti u Ritopeku svedočiti protiv klana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading