SAMOUBISTVO KOD POŽAREVCA: Zatvorski čuvar iz Zabele se obesio zbog neuzvraćene ljubavi

Autor: telegraf.rs

Hronika

17.01.2018

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad N. (32), zatvorski čuvar u Zabeli koji je izvršio samoubistvo u blizini kuće bivše devojke (25) u selu Prugovo kod Požarevca, najverovatnije je to uradio zbog ljubavnih problema.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora, Nenad se sa devojkom posvađao u nedelju.

- Nakon žučne rasprave odlučili su da raskinu. Međutim, Nenad je u noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći, došao kod nje i pretio samoubistvom. Pričao joj je da će se obesiti - objašnjava sagovornik za beogradske medije.

On dodaje da je devojka pokušala da ga smiri.

- Rekla mu je da ide kući, i da će sutra razgovarati. Nije verovala da je bio u stanju to da uradi. U jednom trenutku poslao joj je poruku da pogleda kroz prozor. Ali, ona na to nije obraćala pažnju. Da se nešto dogodilo, shvatila je tek kada je u utorak krenula na posao, i videla njegov automobil. Nedaleko odatle pronašla je njega obešenog - rekao je dobro obavešten izvor.

Izgubila svest

- Prestavljena devojka počela je da vrišti, a ubrzo je izgubila svest i pala. Njeni ukućani su ubrzo izjurili napolje, i zatekli jeziv prizor. Lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt Nenada N. dok je njegova bivša devojka prevezena u bolnicu, u stanju potpunog šoka - dodaje izvor za beogradske medije

Porodica devojke juče nije bila u stanju da komentariše situaciju, a ni zaposleni u KPZ Zabela, gde je samoubica radio, nisu hteli ništa zvanično da govore.

- Danima je bio odsutan. Povukao se u sebe i ni sa kim nije razgovarao. On se jedno vreme zabavljao sa devojkom koja je radila u sudu, koju je upoznao dok je sprovodio osuđenike u požarevački sud. Navodno je zbog nje ostavio ženu i dete kako bi bio sa njom. U početku je bio veoma srećan zbog nove veze, ali vidite kako se to završilo. Mislim da se ubio zbog toga što ga je ostavila ili rešila da ga ostavi - ispričao je medijima jedan poznanik Nenada N.

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su da je u pitanju bilo samoubistvo i da istraga neće biti pokrenuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading