ŽENA SKOČILA SA PETOSPRATNICE NA ZVEZDARI! Pet sati ranije otpuštena iz "Laze"! Pre pokušaja samoubistva bacala stvari i BEŽALA OD POLICIJE!

Autor:

Hronika

05.09.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je pre skoka sa petog sprata bacala je stvari kroz prozor

ŽENA SKOČILA SA PETOSPRATNICE NA ZVEZDARI! Pet sati ranije otpuštena iz "Laze"! Pre pokušaja samoubistva bacala stvari i BEŽALA OD POLICIJE!

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Žena iz Beograda (50) povređena je kad je skočila sa potkrovlja petospratnice na Zvezdari, a neposredno pre toga, prema nezvaničnim informacijama, bila je u specijalnoj bolnici.

Pokušaj samoubistva dogodio se u nedelju oko 22 sata.

- Bila je u stanu u potkrovlju kada se čula galama i lomljava. Bacala je stvari kroz prozor i sve je to nateralo jednog od komšija da pozove policiju. Međutim, kad je policija stigla, počela je da beži i skočila je kroz prozor - priča izvor upoznat sa slučajem.

Dodaje da se nakon toga dogodilo nešto sasvim neverovatno.

- Žena je nakon tog skoka bila svesna i komunikativna. Delovalo je kao da je lakše povređena nakon pada sa možda otprilike deset metara. Policajci su zaista brzo stigli. Zvali su Hitnu pomoć i koliko sam čuo prevezli su je u Urgentni centar. Imala je posekotine na stomaku - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, prethodno istog dana, možda pet sati pre toga, takođe je izazvala incident.

- Zaključala se u toaletu kafića. Tada su je prevezli u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Verovatno su je nakon nekog vremena pustili i eto šta se desilo - kaže izvor.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading